10 Ocak 2013 Perşembe

Gittim, Görüştüm, Geldim

Kara buza aldırmadan ekmek parası için kendini yollara vuran bir Denizin Yıldızı vardı bu hafta :) Bu işi kaparım da bu emekler boşa gitmez diye düşünmeden edemiyorum sevgili okuyucu!

Tabi herşeyin hayırlısı da ben filmi biraz başa sarayım en iyisi... Salı günü İstanbul'da iş görüşmem olduğu için risk almak istemedim ve Pazartesiden kendimi yollara vurdum... Şansıma da her yer kar... Akşam 18.00 arabasına biletimi almışken kardan dolayı yollar kapanmasın diye 15.00'de evden çıkıp terminale ulaşmaya çalıştım ancak vardığımda saat 16:45 idi. Yani 17:00 arabasına bindim ve sadece 1 saat erken çıkmış oldum yola... Giderken lapa lapa yağan kar Süpürgelik mevkiinde korku dolu anlar yaşattı bize ancak yol kapanmadan geçmeyi başardık. Arkamızdan kapanmış mıdır bilemiyorum... Bu şekilde kar altında geçen bir yolculuktan sonra gece eve geldim ve ertesi gün yine geç kalmamak için 10.30 gibi yola çıktım 14:00'deki görüşme için!!! Evet 12.00'de ordaydım ama hali hazırda şirkette çalışan bir arkadaşım ile öğle arası görüşme fırsatı buldum ve 16:00'ya kadar şirket merkezinde kalmayı başararak bir nevi şirketi ne kadar benimsediğimi de göstermiş oldum :D

Aslında planım salı günü akşam dönmekti ancak bütün gün ara ara yağan kar (ara ara diyorum ve bu aralarda da bildiğiniz güneş açıyordu... Hatta Uzunçayır'dan binip Altunizade'ye geldiğimde güneş vardı ancak Zincirlikuyu'da indiğimde lapa lapa kar yağıyordu. İner inmez "Eeeee hani güneş?" diye çemkirdim hatta.) Neyse ne diyordum? Bu lapa lapa kar durumundan sonra annemler çeşitli yeminler eşliğinde akşam beni bildiğiniz alıkoydular... :) Çarşamba günü gündüz arabasıyla ancak gelebildim ama o karlar olmuş buz! Çarşamba gecesi daha da soğuk geçtiği için bu sabah her yer takır takırdı... Sabah karınca hızında kursa vardım. Sonrasında ev özlemi ile yanıp tutuşan bir yengeç kızı olarak evime koştum ve karşınızdayımmm :)

Bu yolculuk boyunca çekebildiğim bir kaç kareyi paylaşmak istedim...


Yukarıdaki resim İstanbul'daki evin penceresinden çekildi... Gördüğünüz yokuşu çıkmaya çalışan arabaları oturduğun yerden izleyip eğlenmek çok güzeldi kıh kıh kıh :)


Önümüzdeki tırın arkasına kim yaptıysa biri resmen şaheser yapmış! Tebrikler kendisine...


Yolda gelirken yine güneş bile açtı bi ara...


Bu martılar bize Eskihisar-Topçular arası eşlik etti!!! Ben seyahat ederken bi aksilik olmazsa Nilüfer Turizm'i tercih ediyorum. Onlarda yolda ikram olarak ev yapımı poğaça veriyorlar sıcak sıcak... Host arkadaş kalan poğaçaları feribottayken bu martıcanlara attı! :) Onlar da bi an olsun bizim otobüsün civarından ayrılmadı tabi, inmeden önce de veda ettiler bize...


Ve eve geldiğimde yolunu beklediğim eldivenlerim gelmişti... Bursalı blogger bir arkadaş geçenlerde twitterda paylaşmıştı Mudo eldivenlerini, görünce vuruldum, duramadım gittim siyah kaptım bi tane, bugün ise test ettim ve süper sıcak tutuyorlar!!! On numara, 5 yıldız!!!

Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldiğim bir durum söz konusu, Allah'tan hayırlısının olmasını diliyorum ama inşallah bu iş benim için en hayırlısıdır... (Amin!)

18 yorum:

  1. Hakkınızda inşallah hayırlısı olsun.

    YanıtlaSil
  2. cnm ya yine görüşemedik desene. işin inşallah hayırlı olur. ne işi acaba, merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kar kimseye geçit vermdi bu sefer... Kendi alanımla ilgili, telekomünikasyon canım...

      Sil
  3. olur olur Hayırlısı olur Denizin yıldızı yeterki pozitif düşün ama şu İst. dan kaçmaya çalışıyor millet ona göre..
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. He he he aklımı peynir ekmekle yemedim, 4 yıl İstanbul'da kaldım o bana yeter :) Pozisyon Bursa için...

      Sil
  4. :) hakkına hayırlısı:)
    eldivenin güzelmiş hakketen güle güle giy

    YanıtlaSil
  5. Vay arkadaş bu Nilüfer'in garezi bize.
    Bir dönem 2 ay boyunca neredeyse her hafta sonu Ankara'dan Bursa'ya gidiyorduk, daha bir kere de güzel ikram denk gelmedi:) Hızlı trenle işbirliği çıkınca Kamil Koç'a geçtik biz de hemen, ama onu da sevmiyorum.

    İş konusuna gelince dilerim hakkında hayırlısı olur..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilüfer'i tercih ediyorum çünkü mola vermiyor! :) Kamil koç neredeyse adım başı duruyor ve 2 saatlik yolculuk 3 saat oluyor neredeyse...

      Sil
  6. Hakkında hayırlısı olsun.İnşallah anne babanın yanına dönersin, onlar da ne kadar mutlu olurlar ! Sonuç belli olunca yaz, bizi merakta bırakma :)
    Aman bu kötü havada yolculuk yapmışsın, geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben evliyim ve Bursa'da yaşıyorum ve pozisyon da Bursa için aslında ama şirketin genel merkezi İstanbul'da olduğu için oraya gittim görüşmeye... Annem ve anneannem abimle birlikte istanbuldalar şu an... (Babamı kaybedeli 2 yıl oluyor canım...)

      Sil
    2. Kusura bakma canım, yarım yamalak anladığım kadar yazdım. Benimki "Sağır duymaz uydurur" gibi oldu :)
      Babana Allah rahmet eylesin, annen ve anneannene de Allah uzun ömürler versin. İlk yorumumdaki tek doğru cümleyi tekrarlayayım ; Hakkında hayırlısı olsun !
      Sevgilerimle.

      Sil
  7. inşallah istediğin olur sevgili Deniz.İstanbul'un en zor günlerine denk gelmişsin.

    YanıtlaSil
  8. bu kadar emekden sonra umarım sonucuda harika olur hayatım :) iş maceralarınıda okuruz amaaaa burayı ihmal edersen bozuşuruz bak :)

    YanıtlaSil
  9. Canım öncelikle inşallah iş görüşmen iyi geçmiştir ve iyi haberlerini alırız yakında. Peşpeşe işe gireceğiz gibi geliyor bana hadi hayırlısı. İnşallah çabucak gelir haber.
    Bu hava da hemen de geri döndün ya, gerçekten iyi cesaret.
    Eldiveninde çok güzelmiş, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  10. canım hayırlısı olsun. O kadar çile çekmişsin gidip gelmişsin bu şartlarda vardır bir hayır:)

    YanıtlaSil
  11. Eldivenlerin çok şık güle güle kullan ve umarım işin hayırlı ,uğulu olur senin için

    YanıtlaSil
  12. canımcım inş hayırlısı olur senin için o havada istanbula gittiğine değer inşşş :)
    sana da iyi gelicek galiba 2013 öyle hissettim suan :)

    YanıtlaSil