24 Mart 2014 Pazartesi

Mart Ayı Çekilişleri

Bir Mutluluk Atölyesi'nin Maybelline Baby Lips Electro Balm hediyesini kaçırmak istemiyorsanız tık tık
Son Gün 29 Mart!


İşte Hediyesi



Masum İnciler'in Turuncu Kasa ile ortak olarak yapmış olduğu ve kazananın Avene Güneş Koruma Seti sahibi olacağı çekilişe siz de katılmak isterseniz buradan başlayabilirsiniz.
Çekiliş için son gün 2 Nisan!




Kitap Okumak Her Zaman İyidir!!! :)

Masum İnciler blogunun tatlı sahibesi Burcu tarafından başlatılan ve sosyal ağlarda yaptığı duyurular sayesinde beni de içine çeken Okuma Etkinliği'ne geçtiğimiz Şubat ayında ben de şuradan katılmıştım. Bir süredir kitap okuyamamaktan şikayet ederken (kendime kendimi şikayet ediyorum nasıl beceriyorsam artık) hadi dedim şimdi okuma zamanı, yazımda da paylaştığım gibi İntikam Marka Giyer kitabı ile bu etkinliğe katıldım. 

Tamam itiraf diyorum Şubat ayı bitene kadar kitabı bitiremedim. Hatta Mart ayının 24 ü olmasına rağmen hala bitiremedim kitabı ancak yine de azimliyim. Masum İnciler'in bir sonraki etkinliği başlamadan ben kitabımı bitirmiş olacağım :)

Etkinlik sonunda yapmış olduğu sürpriz kitap çekilişini benim kazanmış olmamı kimse yadırgamaz sanıyorum ki he he he

1 Mart tarihindeki The Body Shop etkinliğinde sevgili Burcu ile görüştüğümüz için sürpriz kitabımı da bizzat kendisinden aldım...



Burcucum nezaketin ve hediyen için teşekkür ederim. Bir sonraki etkinliğine senin hediyen ile katılmak isterim... Çok bekletme bizi (ki ben de elimdekini bir an önce bitireyim tabi bu arada)


10 Mart 2014 Pazartesi

The Body Shop Etkinliği

Zaman geçmiyor ki sevgili blogger arkadaşlarımdan bir tanesi bir etkinlik patlatıvermesin :) 1 Mart Cumartesi günü Bursalı Blogger arkadaşlarımla birlikte yenilenen mağazasıyla The Body Shop'a gittik efendim...

Ben aslında görsel hafızası iyi olanlardanım ancak bu hafızayı genelde adres tarifinde ya da bir gittiğim yeri bir daha bulabilmekte kullanıyorum. Bu yüzden mağazanın eski halini pek hatırlamıyorum. Bir önceki The Body Shop etkinliğinde kızlarla birlikte değildim kursumdan dolayı belki de ondadır. Ancak mağazaya girer girmez ferah bir görsellik karşılıyor sizi. Çok sıkmadan ve neyin nerede olduğunu çok fazla zorlanmadan bulabiliyorsunuz.


Mağazanın içinden bir kaç kare paylaşıyorum...



Bir ürünleri denerken gözümüze mavi ve pembe renklerdeki saç tebeşirleri çarptı... Saç tebeşirlerini Makyajın Kimyası - Fatma, Bir Mutluluk Atölyesi - Neşe, Modaliza - Özlem ve Supercellma - Selma denedi. Açık renkli saçlarda daha bir güzel oldu sanki :)







Kokuları ile sizi baştan çıkaracak olan Body Butter lar :)


Yeni Ürünler de var meraklılar ve her daim yenilikleri takip edenler, şu sıralar 
The Body Shop'a uğramanızda fayda var...


Ayrıca Hesaplı alışveriş yapmak da mümkün... 3 Al 2 Öde fırsatlı ürünlere de bir göz atın derim... Bu arada inceme yapan beni de göz ardı etmeyin lütfen ne kadar da dikkatli inceliyorum :)


C vitamini açısında zengin camu camu bitkisi içeren cilt bakım ürünleri de var...


Günün Sonunda Minik torbalarla mağazadan ayrılmadan hemen önceki halimiz :)



Sol Baştan Bizim Ekip;

Ben :)

Bizi Davet ettikleri ve ürünlerini deneyimleme fırsatı verdikleri için The Body Shop'a Teşekkürler, Ayrıca Mağazada bizimle ilgilenen ve ürünler konusunda bilgi paylaşımında bulunan Bursa Korupark The Body Shop Personeline de tekrar Teşekkürler...

Peki Torbaların içinde ne var?

Coming Soon... :)