23 Mayıs 2013 Perşembe

Bi Deniz Vardı Canı Sıkılan :)

Bu aralar kendimi bir rutinin içinde ve yuvarlanarak kendi halinde ilerleyen bir top gibi hissediyorum. İşe başladığımdan beri oturtamadığım düzenim halen oturmadan gitmeye devam ediyor. Düzenimin olmaması bir rutin oldu galiba...

  • Pazar gününden hazırladığım sandviçlerim yalan oldu, her gün simit poğaçaya talimim bu aralar. 
  • Erken kalkmaya alışkın olmayan bünye akşam 22.00 den sonra otomatik pilota geçiyor ve 23.00 den sonra uyku benim için herşeyden tatlı bir hal alıyor ve bedenimi teslim alıyor.
  • Planlanmayan seyahatler oluyor ve kendimi bir anda İstanbul'da buluyorum. Güzel şeylere de vesile oluyor ona lafım yok ama salı gecesi eve dönüp ne olduğumu anlamadan çarşamba sabahı işe gitmek beni nakavt ediyor.
  • Önüme gelen herşeyi yemeye devam ettiğim için yazın gelmesinden dolayı kilo vermeye odaklanmayı bırakın olan göbişimin de büyümesine sebep oluyor. Bir yolunu bulacağım galiba Haziran ayında hadi bakalım.
  • Ayağımı rahat ettirecek bir ayakkabı bulamadığım için sürekli ayak ağrısı çekiyorum. Çoğu zaman eve dönerken yalınayak olasım geliyor ama yıkılmadım ayaktayım :)
  • İşe girdiğim ilk zamanlar bir liste yapmıştım, yapılması/alınması gerekenler listemde henüz üzeri çizilmiş sadece bir tek şey var :) Çamaşır Teli!
Tüm bunlara rağmen halen nefes alabildiğim, sevdiklerimle olabildiğim ve bloga uğramamama rağmen izleyici sayım azalmadığı için mutluyum, mutluyum, mutluyum!




11 yorum:

  1. COK COK COK SEBEBIN VARMIS MUTLU OLMAK ICIN OZAMAN MUTLU OL! MUTLU KAL

    YanıtlaSil
  2. Çalışan blogger olmak zor değil mi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında İstanbul iken de çalışıyordum ama o zamanlar vaktim oluyormuş bir şekilde ama şimdi işin temposundan fırsat olmuyor pek :)
      Galiba biraz da konu sıkıntısı çekiyorum...

      Sil
  3. cnm ya nerelerdesin. özlettin kendini. bende sabahları poğaçaya dadanıyorum çok kilo aldım :( yaz geldi geceler kısa işyerinde ayakta uyuyorum nerdeyse :(

    YanıtlaSil
  4. ah canım ne çok anlıyorum seni, evimi hala yerleştiremedim 3 gün iznim vardı sadece aha şimdi çalışıyorum ve akşam ne yemek yapacağım bu saaten sonra yemek yersen ne olur haline , 11 den sonra uyku modundayım gözümü açamıyorum ne oldu yahu bana :))

    YanıtlaSil
  5. Giden gider, kalan saglar bizimdir ;)

    YanıtlaSil
  6. Akışına bırak canım yaa, bir terslik olduğunda zaten toparlarsın. Hep mutlu ol bi de :)

    YanıtlaSil
  7. Yogun gunlerde insan bazen kendine vakit ayiramiyor ama sonucta onemli olan mutlu olmak degilmi?:) Keyfiniz bol olsun..

    YanıtlaSil
  8. bende yeni basladim, 2 hafta oluyor ve bloguma post yazmaya bile zamanim olmuyor!
    kilo almiyayim diye geceden yemek hazirlayip sabah goturuyorum ise,
    yoksa kesin bende disaridan yerdim :\
    cok zor ya :(
    Allahdan annem varda, evi merak etmek zorunda klamiyorum.
    umarim hersey duzene girer cabucak canim
    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Çalışan evli bayanların ortak halleri:) Ben de 22:30 dan sonra koltukta derin uyku alemine geçiş yapıyorum:9

    YanıtlaSil