Geçen sefer de kadehte yapmıştım aslında bu tarifi ama onda araya döktüğüm granül çikolata donunca komik bi hal almış ve alt katmandaki muzlu pudinge ulaşmak çetin bir savaş gerektirir olmuştu. Daha o zamandan belliydi benim o tatlıyı rahat bırakmayıp onunla uğraşacağım... Buzdolabındaki sütün son kullanma tarihi beni cezbetti ve kendimi ocak başında buldum.
Alt katmanı için Dr. Oetker Supange kullandım. Tarifindeki yaptım. Üst katmanı de geçen sefer kullandığım Carte D'or'un Muzlu Puding'i. Bu sefer supangleyi dökmeden önce marketten aldığım mozaik dilim keki (tekli paketlerde satılan), brownie intense i blenderdan geçirdim ve en alta gelişigüzel döktüm. Aynı işlemi supangle-muzlu puding katmanının arasına ve en üste de yineledim. Ve karşınıza aşağıdaki resim çıktı. Az sonra soğuması için buzdolabına gidecekler :)
Afiyet Olsun
Herkese Keyifli Bir Haftasonu...
ohh soğuk soğuk ne güzel gider
YanıtlaSilellerinize sağlık
off çok güzel görünüyor. bak şimdi canım istedi. eve değil de sana mı gelsem acaba!!! :)
YanıtlaSilcanım benim eline sağlık, sana çok güzel puding tarifi vereyim bir ara unutturma da:) ev yapımı mis gibi:)
afiyet şeker olsun
öptüm seni
Gel gel, her zaman beklerim :) Puding tarifini sadece bana verme bi post yap ki kimse o muhteşem puding den mahrum kalmasın dimi ama? :) Yoksa çoktan post yaptın mı???
Silyok henüz yapmadım. aslında yaptım da yayınlamadım:) pek yakında:)
Silbrownie intense dedin ya işte orada bittim :(
YanıtlaSilAklım kaldı. Denemem gerekenlerin arasına girdi bile :)
Ellerine sağlık
Aklımı seveyim diyorum çünkü eklemeyi akıl ettim :) Henüz tatmadım ama ne kadar kötü olabilir ki :) Brownie intense yani...
Silbu havada yenebilecek en güzel tatlılardan,ellerine sağlık..
YanıtlaSilOf of,pudinge bayılırıım :)
YanıtlaSilkıskandırmak gibi olmasın ama sonuncusunu az önce yedim. Bozulmuşoolma pahasına da yedim :)
Sil