11 Şubat 2013 Pazartesi

Ve Hafta Başlar...


Evveeet evde geçirilen bir hafta sonundan sonra yep yeni bir haftadan herkese Merhabalar!!!

Ben bu hafta sonu evden dışarı çıkmadım desem yeridir. Nedeni ise bugün kursta sınav olacak olmamızdı. Belki bilmiyorsunuzdur ben Aralık ayı ortalarından beri Bursa Bilge Adam'da Yazılım kursuna gidiyorum. Önce Intro gereği C# ile programlama dünyasına giriş yaptık ve sonrasında SQL ile devam ettik. Bugün SQL Intro'yu bitirdiğimizden dolayı da sınav olduk. Uzun uzun anlattım ama sınav sonucunu yazmam çok kolay olacak :D 90 aldım bugünkü sınavdan! :)

Tabi hafta sonu evde bilgisayar karşısında oturup çalışmamın da büyük katkısı var... Mutfak masasında çalışmaktan popom şekil değiştirmeye başlamıştı ki küçük odadan bilgisayar masasının sandalyesini aldım geldim. Görüntü tahmin edebileceğiniz üzere biraz komikti. Şimdi madem bilgisayar masan var neden orda çalışmadın diyecek olabilirsiniz ama ben şu anda üzerinde yazı yazdığım bu bilgisayar masasını hiç mi hiç sevmiyorum aslında sevgili okuyucu! Sallanmasın diye arka tarafına konan tahta parçayı sürekli ayaklarımıza vuruyor diye çıkardık ve bu yüzden masa yazı yazmaya çalışırken sürekli sallanıyor! Tam adamı hasta edecek cinsten ve benim gibi yazı yazmak için kaleminin bile güzel yazması gerekli biri için asla ve asla ders çalışmaya uygun bir ortam değildi...

Hem mutfakta çalışmak iyi oldu. Bu sayede bol bol sıvı tüketmiş de oldum :D

Beni bekleyen iki adet Mim var biliyorum okuyucu ama biraz daha beklemeleri gerekecek. Yarın kurstan sonra yine İstanbul yolcusuyum. Bu sefer iş yerine belgelerimi teslim etmek için gidiyorum ve de sözleşme imzalayacağım. Kendimi futbolcular gibi hissedip, popom havalarda gezebilirim çarşamba günü :)

Kısmetse çarşamba akşamı yine yuvacığımda olacağım ve perşembe günü mimlerimle geri dönmek için söz veriyorum ve şimdilik huzurlarınızdan ayrılıyorum!!!


Resimler tumblr'dan alıntıdır...

7 yorum:

  1. herkese guzel saglikli bir hafta diliyom

    YanıtlaSil
  2. vay güzel not almışın cnm. bende kalemimin güzel yazmasını severdim. hatta koyu siyah,yumuşak uç olmalıydı. bu da bi takıntı galiba.
    bende de mimin var :)

    YanıtlaSil
  3. güzel not almışsın cnm. tebrikler. bende kalemin güzel yazmasına önem verirdim :)

    YanıtlaSil
  4. işe başlıyorsun evet,okumuştum ama yorum bırakamamıştım.hayırlısı olsun şimdiden canım.çok sevindim senin adına ve darısı benim de başıma:)

    YanıtlaSil
  5. 90 mı? :)) Mahşallah, nazar değmesin diyorum.. :)

    YanıtlaSil
  6. Hayırlı olsun Denizcim :)

    YanıtlaSil
  7. Hadi bakalim hayirli olsun arkadasim. SQL'den iyi puan almissin, sevindim :))

    YanıtlaSil