24 Mart 2014 Pazartesi

Kitap Okumak Her Zaman İyidir!!! :)

Masum İnciler blogunun tatlı sahibesi Burcu tarafından başlatılan ve sosyal ağlarda yaptığı duyurular sayesinde beni de içine çeken Okuma Etkinliği'ne geçtiğimiz Şubat ayında ben de şuradan katılmıştım. Bir süredir kitap okuyamamaktan şikayet ederken (kendime kendimi şikayet ediyorum nasıl beceriyorsam artık) hadi dedim şimdi okuma zamanı, yazımda da paylaştığım gibi İntikam Marka Giyer kitabı ile bu etkinliğe katıldım. 

Tamam itiraf diyorum Şubat ayı bitene kadar kitabı bitiremedim. Hatta Mart ayının 24 ü olmasına rağmen hala bitiremedim kitabı ancak yine de azimliyim. Masum İnciler'in bir sonraki etkinliği başlamadan ben kitabımı bitirmiş olacağım :)

Etkinlik sonunda yapmış olduğu sürpriz kitap çekilişini benim kazanmış olmamı kimse yadırgamaz sanıyorum ki he he he

1 Mart tarihindeki The Body Shop etkinliğinde sevgili Burcu ile görüştüğümüz için sürpriz kitabımı da bizzat kendisinden aldım...



Burcucum nezaketin ve hediyen için teşekkür ederim. Bir sonraki etkinliğine senin hediyen ile katılmak isterim... Çok bekletme bizi (ki ben de elimdekini bir an önce bitireyim tabi bu arada)


2 yorum:

  1. İyi günlerde oku Denizcim :) Muhtemelen yeni etkinlik mayısta başlayacak.Rahat rahat bitirirsin kitabını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Canım, şimdi seninle başka bir kitap okuyacağız ama Mayıstaki etkinliğe senin hediye ettiğin kitapla katılmayı çok isterim :)

      Sil