23 Mayıs 2014 Cuma

Ev Gezmesinden Eli Boş Dönmeyen Şaşkın Blogger

Nurgül bizi eli boş göndermedi diye bu yazımda bahsetmiştim... Bizim ev gezmemize sponsor olan firmaların hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. 

Bakalım elimizde poşette neler varmış?


Asortika hepimize sevimli kolye, yüzük ve bileklikler göndermiş. Bana benim şansıma bana Hobbit kolye denk geldi :) İlginç değil mi?



Asortika markası size özel tasarım Dekorasyon, Giyim, Kırtasiye, Kozmetik çeşitleri sunarak özellikle değişik bir hediye arayışında olanlara hitap ediyor.


Kutusu da pek şık ki ben onu takı kutusu yaparım sonrasında :)

Dermomarket.com tam bir blogger dostu, etkinliklerde bizi yalnız bırakmıyor. Bu etkinlikte de iki ürün çıktı benim şansıma :)

İlk Ürünüm Bioderma Sensibio serisinden Makyaj Temizleyici


İkinci ürün ise Nuxe Body serisinden Deodorant, Firmaya gönderikleri tam boy ürünlerden dolayı teşekkürler


Dove gönderdiği bu şık paket ve seyahat boy ürünlerden oluşan çanta ile gönülleri o anda fethetti. İlgisi, desteği ve hediyeleri için Dove a tekrar teşekkürler...


Paketin şıklığına bakar mısınız? Açar açmaz da minik bir ayna, post-it ve rozet karşılıyor sizi :)



Ben otellerde bulunan şampuan ve duş jellerini kullanamıyorum. Ne olduğu belirsiz olduğundan bi kaç kere facia ile sonuçlandı. Karmakarışık saçları açmaya çalışırken yolunan saçlarım gibi mesela. Artık bu dertten kurtuldum. Seyahatlerimde çantam hep yanımda olacak. Seyahatte yanınızda bulundurmak isteyebileceğiniz herşey düşünülmüş :)



Bu güzel kurabiyeler için Betül'ün Paasta Evi'ne teşekkür ederiz, masaya renk kattılar :)


Şu gül şeklindeki muma bakar mısınız? Dekoratif mi kullansam yoksa romantik bir gecede yaksam mı bilemedim :) İnsan kıyıp da yakabilir mi ki? Ben şimdilik oturma odamın baş köşesine koymaktan yanayım. Bu güzel kokulu mumdan dolayı Mumyak'a çok teşekkürler
Daha fazlası için facebook ya da internet mağazasında gezinebilirsiniz.

Ayrıca Supercellma da eli boş gelmeyenler arasında idi, Bize üç renkli şirin plastik kaplardan getirmiş, şu an resmi yok çünkü bu yazıyı saat 00:09 da yazıyorum ancak yarın burada olacak o resimde, Teşekkürler Selma...

2 yorum:

  1. ahahah beni de hiç unutmaz :) eli boş gelmeyen konusunda sana çekmişim :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hala resim çekemedim, aslında nasıl kullanmaya karar verdiysem o şekilde resim çekip eklemek istedim ama bir sürü seçenek arasında da karar veremedim ya :)

      Sil