11 Haziran 2014 Çarşamba

Cosmo & Care Blogger Etkinliği

Selam Millet :)

Sesim soluğum çıkmıyor sanki ama ben yine bi koşturmacadır gidiyorum. Her hafta sonu bir program, işler güçler derken boşladık yine buraları iyi mi? Valla bu kaçıncı söz bilmiyorum ama daha sık yazmaya bir kez daha huzurlarınızda söz veriyorum sadık okuyucularım benim :)

Mayıs ayında hatta şu hepimizi çok korkutan Gökçeada depreminin olduğu gün biz Makyaj konusunda üstad diyebileceğim Tuğbacığımın nam-ı diğer makyajbox, daveti üzerine Zafer Plaza'nın hemen alt tarafında bulunan Cosmo&Care 'da Blogger Etkinliğindeydik.


Aslında böyle durduğumuza bakmayın. Deprem olurken mağazadan koşarak bir çıkışımız vardı ki sormayın gitsin. Bir süre herkes gibi içeri giremedik tabi ama sonrasında güler yüzlü mağaza çalışanları bizi tekrar içeriye davet ettiğinde de ne yalan söyleyelim bir süre hep kaç adımda dışarı çıkarım ı hesapladım :) Bacaklar uzun neyseki bir daha sallanmadık ve koşmaya da gerek kalmadı :)

İlk önce Cosmo&Care'ın dış görünüşünün küçük göründüğüne bakmayın git gide büyüyen bir mağaza ve tahmin edemeyeceğiniz kadar da ürün çeşidi var. Ben açıkçası şaşırdım. Tahminimden daha büyük ve fiyatları da daha makul geldi bana.

Bizim için o gün orada bulunan bazı firma temsilcilerinden ürünleri hakkında bilgi aldık.


Dermokil hakkında bilgi aldık ve Supercellma'yı saç analizi yaptırması için kurban ay şey pardon gönüllü olarak kullandık.


Flormar ürünlerini de inceledik ve BB krem ayrıca da CC Krem ile ilgili bilgi aldık.



Devamında da Tresan ve Krauterhof ürünleri hakkında ayrıntılı bir sunum yapan Esma Hanım vardı. Krauterhof'un selülit için olan kremi özellikle ilgimi çekti. Zaten günün sonunda da kendisini alarak kullanmaya başladım. Sürdükten sonra cildi yakmasının normal olduğunu ve tam randıman alabilmek için yani sonucu görmek için en azından iki kutu bitirmek gerekli imiş. İlerleyen günlerde bu ürünle ilgili tecrübelerimi de sizlerle paylaşıyor olacağım.


Özellikle hamilelik sırasında çatlakları önlemek amacıyla kullanılması önerilen Re-Gen Oil...


Sonrasında da Innova markası hakkında bilgiler aldık... O an ben halen depremin etkisinde ve annemlerin iyi olup olmadığıyla kafamı kurcaladığımdan bu kısmı itiraf ediyorum pek dinleyemedim...


Mağaza bir hayli turladık. Benim en çok dikkatimi çeken rengarenk ojeler oldu :)



Günün sonunda bizleri eli boş göndermeyen Cosmo & Care mağazasına ve gün boyu enerjileri, güler yüzleri, neşeli halleri ve sıcak sohbetleri nedeniyle de mağaza çalışanlarına çok teşekkür ederim...

Bu etkinliğe beni de davet eden Tuğba'ya da ayrıca teşekkürler :)




2 yorum:

  1. ben depremden bir haber olduğum için çok sakindim :) ama bayağı sallanmış Deniz'ciğim ☺☻♥
    Güzel bir gündü öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annemler Altınoluktaydım o esnada, daha yakın olduklarından onlar daha fena sallanmışlar o yüzden aklım bir süre onlarda kaldı, bazı resimlerde boş boş bakıyorum :)

      Sil