1 Eylül 2012 Cumartesi

Av Mevsimi


Perşembe akşamı kanallar arasında dolaşırken denk geldim televizyonda. Aslında Sinemada izlemiştik galiba tam hatırlayamadım şimdi DVD alıp izlemiş de olabiliriz ama film farklı ayrıntılarla o kadar aklıma kazınmış ki mekanı hatırlamıyorum bile oturma odası mıydı yoksa sinema salonu muydu? :)

Hem eşim hem de ben Şener Şen'in oyunculuğunu çok beğeniriz. Ben eşimle bu konuyu konuşuncaya kadar çok dikkat etmemiştim ama bir gün konuşurken Şener Şen'in aslında ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bir kaç filmle bunu ispatladık :)


Av Mevsimi'nde ise Cem Yılmaz'ı bambaşka bir rolde izledik. Ben Cem Yılmaz'ın başka filmini izlemedim. Onun komedi filmleri çok komik olabilir herkes yerlerde yatıyor olabilir gülmekten ama ben Cem Yılmaz komedi filmlerini pek yakın bulamadım bi türlü... Ama bu filmde rolün altından başarı ile kalkmış takdir ettim kendisini...

Tabi ki Çetin Tekindor'u da unutmamak lazım... Bu filmde başarılı idi, Dedemin İnsanları'nda da harikaydı...

Senaryo ise çok iyi bence... Türk sinemasının bu zamana kadar bu tarz filmler çekmemesini de göz önünde bulundurursak bu film bu tarzda çekilen filmlerden en başarılısı bence... Henüz ondan daha iyisini görmedim...

Film sizi içine çekip önce merak uyandırıyor sonra da sonunu merakla izlettiriyor, hiç sıkmıyor...


Eğer henüz izlemediyseniz en kısa zamanda filmi edinin ve izleyin. Benden garanti, asla pişman olmazsınız...


6 yorum:

  1. türk sineması için güzel bir polisiye gerilim dram filmdir gökhan yalabıkta fena değildir. Son zamanlardaki en iyi türk gerili dram polisiye filmi bence bir zamanlar anadoludadir. İnsanın oyunculuk senaryo sahne karakter özelliklerini yeterince doyurur

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Deniz, iki kez izledim ve hayran kaldım gerçekten.
    Kadro müthiş.
    Bu arada Dedemİn İnsanları'nda film bitince eşim de ben de bir süre kendimize gelemedik.
    Ağlamaktan gözlerimiz şişmişti.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Şener Şen'in oyunculuğuna diyecek laf yok.Gayet iyiydi.Hatta tüm oyuncular çok iyiydi.Yalnız kurgu zayıf geldi bana.Mesela hasta kızı görür görmez gözlerinin altındaki morluklardan böbrek hastası olduğu anlaşılıyor ama film boyunca kimse bunu anlamıyor polisler de dahil.

    YanıtlaSil
  4. canım bu filmi izlemeden önce bukadar iyi bir film olucağını tahmin etmemiştim..tahminlerim yanılttı beni ve çok güzel bir film izledim ..

    YanıtlaSil
  5. seve seve izlediğim filmlerden, şuan olsa yine sonuna kadar izlerim:)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir filmdi..Cem Yılmaz'ın hep komedyenlik ve komik rollerine alışınca bu filmdeki rolü çok etkileyici gelmişti bana.Şener Şen ile ilgili senin görüşlerini paylaşıyorum.Zaten kendisi bir ekol.kadro genel anlamda oldukça iyi..
    ben de izlemeyenlere tavsiye ederim.Sevgiler..

    YanıtlaSil