28 Eylül 2012 Cuma

Hediyeler Sahibini Buldu!

100 izleyicim olması şerefine sadece ilk 104 izleyicimin katılabildiği bir çekiliş yapmıştım hatırlarsanız... O çekilişi kazanan sevgili Asortik oldu ama ikimiz de Bursa'da oturduğumdan kargo ile değil de elden vermek istedim hediyelerini, kendisi de kabul ettiği için :)

O İstanbul'daydı ben Altınoluktaydım derken dün akşam buluştuk sonunda ve hediyesini takdim ettim kendisine :)

Aslında hediyeler beklemekten biraz doğurdu, biraz büyüdü ama neler olduğunu bu yazıda öğrenemeyeceksiniz maalesef o yüzden isterseniz yazıyı okumayı bırakabilir pencereyi kapatabilirsiniz :)

Meraklı melahatları yolladıktan sonra biz bize kaldık. (E onlar biraz önce pencereyi kapattı ya :) Asortik'in bloguna gittiler sanıyorum ama henüz paylaşımda bulunmamıştı en son baktığımda :d he he he biraz daha beklemeniz gerekiyor :) )

Asortik ile aslında ilk kez Bursalı Bloggerların buluşmasında yüz yüze tanışmak fırsatım oldu. O gün ortam biraz kalabalıktı ve sohbet etme imkanımız çok fazla olmamıştı ancak dün akşam sadece ikimiz olduğumuz için bol bol sohbet ettik... 

Kaybetmemek için sakladığım sonra da bulamadığım kartvizitinden bir tane daha edindim. :) 

Üç Gen tost yemeyi istedik ancak gelen sanıyorum Simit tost gibi birşeydi. Biraz zorlandık ama midelere indirmeyi ihmal etmedik... 

Diyetlerden ve diyetisyenlerden konuştuk bol bol... Yapılacak şeyler belli de yapan bir babayiğit çıkmıyor işte... Kararlıyız ama biz kışın daha kolay kilo veriyoruz değil mi? :)

Aaa hediyeler mi? Valla bazılarını ben bile unutmuştum neydi diye ama Sevgili Asortik çok beğendi :) Eeee hala paylaşım yok mu? Aaaa biraz daha bekleyin o zaman :D

Ben galiba biraz fazla konuşmuşum çünkü eve geldiğimde susuzluktan ölüyormuşum meğerse o dil, damak kurumuş yani Nagehancım kafanı şişirmemişimdir umarım. :)

Ben çok mutlu oldum ve çok keyifli bir akşam geçirdim Nagehanla birlikte... Biz yine buluşuruz benden söylemesi :D

Hmmmm bir de hiç fotoğraf çekmemişiz he he he...

2 yorum: