12 Eylül 2012 Çarşamba

Mimlendim Ben :)

Evvet ne zamandır gelen giden yoktu ben de mim yazamıyordum. Gerçi son bir haftada normal yazı yazacak vaktim olmadı mimlensem nasıl yazacaktım bilemiyorum :) Ama hatırlıyorum ya sanki biri beni mimlemişti... Bu his çok kötü ya. Tam emin değilsiniz ama içinizde de bi şüphe, "Ya gerçekten biri beni mimlediyse ve ben unuttuysam? Offf çok ayıp olacak ama şimdi ya niye not etmezsin ki defterine???" şeklinde cümleler kafamda uçuşuyor. Belki bu yazımı okuyup ortaya çıkar sevgili mim sahibim...

Gelelim yazıya konu olan mime... Şanselize Bulvarı beni mimlemiş bu sefer... Ben aslında biri beni mimledi siz de isterseniz üzerinize alınabilirsiniz tarzındaki mimleri sevmiyorum direkt kişiyi belirtilenler daha çok hoşuma gidiyor... İnsanoğlu işte bir tarafımız megoloman, kendini beğenmiş :)

Şanselize Bulvarı'na mim için teşekkür ediyorum ve başlıyorum soruları cevaplamaya...

Favori Rengin???


Renk denince en favori rengim Beyaz'dır benim... Kendim de esmer olduğum için küçüklüğümden beri de annem tarafından giydirilen neredeyse bütün kıyafetlerim Beyaz'dı. Herhalde küçüklüğümde içime işlediği için Beyaz'dan vazgeçemeyenlerdenim. Bunun yanında laciverti de severim... Canlı bir yeşil de kendimi iyi hissetmemi sağlar... Farkındayım bir kaç renkten bahsediyorum ama yine de en en en favorim Beyaz :)

Favori Hayvan???



En çok kedileri ve köpekleri seviyorum. Köpekleri her zaman rahatlıkla sevemiyorsunuz tabi. Kimi sokaka köpekleri çok saldırgan olabiliyor. Eğer bir gün ortam şartları izin verirse Golden Retriever cinsi bir köpek beslemek isterim. Çok tatlı ve çok pozitif hayvanlarmış ve benim gibi duygusal :)

Bir de sokakta ya da bahçede gördüğüm kedilerle oynamayı çok seviyorum. İstanbul'da tanıştığım Miyopcan'a hasta oldum mesela... Kadıköy zaten kedi cenneti bu yüzden bol bol bakışıp oynaştım kendileriyle :)

Favori Sayı???



Çok düz bir sayı aynı zamanda da çift herhalde bu yüzden seviyorum kendisini :)

Favori İçecek???



Tabi ki Uludağ Gazoz :) Çocukluğumdan beri çok severim... Bir de İstanbul'a gidip Starbucks'la tanıştıktan sonra favorim olan Frappuccino Coffee!!! Ama içmeden yaşayamayacağım bir şey yok tabi Su dışında :)

Facebook mu Twitter mı???

Bence Facebook! Çünkü hem Facebook daha erken çıktı hem de orada arkadaşlarımızla ilgili haberlere daha kolay ve çabuk ulaşıyoruz, farkediyoruz gibi geliyor bana.

Tutkunuz???


Aklıma ilk gelen alışveriş oldu :) Herhalde en çok keyif aldığım şeylerden biri hayatta. Beni bir alışveriş merkezine ya da semt pazarına bırakın, ben orada saatlerimi geçirebilirim. Aslında illa almak da şart değil, gezinmeyi seviyorum ben! :)

Hediye almak mı, Hediye vermek mi???


Aslında ikisini de seviyorum ama seçmek gerekirse bir çok insan gibi hediye almayı seçerim :)

Favori Gün???


Tatilin başladığı ilk gün!!! Daha tatil yeni başlamıştır, önünüzde rahat edip dinlenerek geçirebileceğiniz keyifli zamanlar vardır!!! Nasıl okurken bile bi rahatlama, bi mutluluk olmadı mı içinizde? :)

Favori Çiçek???


Beyaz ağırlıklı bir buket beni çok mutlu eder :) Evimde bambularım dışında çiçek yok. Çiçek bakmakta çok kabiliyetli olduğum söylenemez. Belki de ilgi duymuyorum da ilgilenmiyorum. Hmmm sanırım ikincisi :) Evi çiçek bahçesi gibi olan bir annenin kızına yakışmıyor ama :)

Şimdiiii ben kimleri mimlesem acep??? 


Sizleri mimledim. Haydi bakalım pamuk eller çalışsın biraz :)

Resimler Alıntıdır...

7 yorum:

  1. bu uludağ gazozu ankarada bulmaya zorlanıyorum ya çok bozuluyorum :)

    YanıtlaSil
  2. canım Denizzz güzel yorumun için çok teşekkürler
    öperimm=)

    YanıtlaSil
  3. Deniz'ciğim, ilk kez senin tarafından mimlendim. Çok heyecan verici ama birkaç aydır blog yazdığım için yapmam gerekeni bilmiyorum:(
    Senin bloğundaki soruları mı cevaplayacağım?
    Kıyamam sana yaaa.
    En acemi bloger'ı mimledin:)
    Ne yapmam gerekiyorsa keyifle hazırım.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. Ben de ilk kez mimlendiğimde google a "mim ne demek" diye yazmıştım :) Yapman gereken çok basit aslında. Benim cevapladığım soruları sen de cevaplayacaksın, istersen sen de takipçilerini mimleyebilirsin benim yaptığım gibi. Hepsi bu kadar :)

    Mim den kaçılmaz canım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazdım, aradım, öğrendim, cevapları da buldum zaten:)
      Bugün cevaplayacaktım ki senin açıklamanı da gördüm.
      Teşekkür ederim Deniz'ciğim.
      Sevgilerimle...

      Sil
  5. teşekkür ederim denizin yıldızı:)İsim verme konusunda bundan böyle daha dikkatli olacağım:-))çok naziksin:)

    YanıtlaSil