25 Ekim 2012 Perşembe

Ödüllendim Ben Yine...

Sevgili Biricit beni aslında teeee geçen pazar mimlemişti. Ben Balıkesir dönüşü hemen yazmak istedim ancak dün bütün gün temizlikle geçti. Akşam da eşimin ailesine gittik pizza partisine :) Dolayısıyla benim birikmiş yazıların hepsi bugüne kaldı. Bugün siz okuyucularım için çok bereketli bir gün, hadi iyisiniz iyi!!!


Efendim bu ödül aslında izleyici sayısı 200'ün altında olan blogger arkadaşları veriliyormuş. Beğenilen takip edilen ancak henüz yolun başında olanlar için. Biricit'e bu ödülü verdiği için ayrıca teşekkür ederim. Evet benim takipçi sayım 300 e yaklaştı aslında ama ben de yolun başında sayılır daha öğreneceğim çooooo...k şey var!!!

Ben de bu ödülü aşağıdaki blogger arkadaşlarıma göndermek istiyorum... Ben onları takip etmeyi seviyorum ama belki siz ilk kez tanışacaksınız onlarla...



6 yorum:

  1. tesekkurler canım :) daha guzel odullerınde olacak emınımkı:)

    YanıtlaSil
  2. ben bunu görmemişim çok teşekkür ederimm :)

    YanıtlaSil
  3. NE MUTLU SANA DENİZ İM BAK BEN ÇALIŞIYORUM ÇAIIŞIYORUM DAHA BİR ÖDÜL ALAMADIM
    :)
    CANIM EN GÜZEL ÖDÜLLER SENİN OLSUN MUTLU KAL HEP

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bu ödülü sana da vermek isterdim ama izleyici sayısı 200 ün altında olan blogları tercih ettim ben. Bundan sonra bana gelen ilk ödülü sana da göndereceğim sen tasalanma canım...

      Çabaların da boşa gitmiyor bu arada sakın öyle düşünme. Öyle olsa seni seven, takip eden bu kadar çok kişi olur muydu sence? :)

      Sil
    2. YOK YOK GÜLÜM TASALANMIYORUM
      SANA GELEN ÖDÜL BANA GELMİŞ SAYILIR NE FARK EDER MÜHİM OLAN BİRBİRİMİZİN MUTLULUKLARI İLE MUTLU OLABİLMEK
      BEN TAKILDIM SANA
      SİZLERLE OLMAK GÜZEL ÖDÜL BAHANE SİZLER ŞAHANE

      Sil