3 Ekim 2011 Pazartesi

Bursa - Keyifli Bir Pazar Sabahı...

Geçtiğimiz haftasonu eşimin ailesini ziyarete Bursa'ya gittik. Cumartesi sabahı bulutlu bir havada başlayan yolculuğumuz Bursa'ya kadar bu şekilde sürdü. Ancak ertesi  gün günlük güneşlik bir güne uyanınca pazar günümüz çok daha keyifli geçti. Sabah biraz erken kalkıp eşimin kuzeni ve sevgili eşiyle birlikte Mudanya Özdilek'de güzel bir kahvaltı yaptık. Kahvaltımız gayet tatmin ediciydi ve doldurulan tabaklar keyifli bir sohbet eşliğinde boşaldı :) Masamız büyük bir akvaryumun yanındaydı ve bu balık yemek boyunca oradaydı ve ağzını bir açıp bir kapatarak resmen kıskançlık belirtileri gösteriyordu :)



Dana sonrasında ise Bursa'da yaşayan hemen hemen her insanın bildiği Botanik Parka gittik Çevre yolu yapılmadan önce İstanbul'dan gelip İzmir yönüne gidiyorsanız muhakkak yanından geçip gittiğiniz bir yer. Kocaman yemyeşil bir alan düşünün ve bu kocaman alanda insanlar yürüyüş yapıyorlar, çocuklarını gezdiriyorlar hatta bisiklet kiralayıp tur atıyorlar... Kulağa çok hoş geliyor değil mi? Kesinlikle öyle... İsterseniz 3 tekerlekli bisiklet kiralayıp arkanıza da çocuğunuzu oturtup ona göl turu attırabilirsiniz. Biz de balıklara portakallı kek atıp içlerinde aslında ne kadar da büyüklerinin yaşadığını gördük. Şanslıyız ki hava ne bunaltacak kadar sıcak ne de üşütecek kadar soğuktu. Tam bir bahar havası yani... Bol bol yürüyüş yaptık.







Gidilip görülesi ve gezilesi bir yer. Yan tarafında da hayvanat bahçesi vardı ama o da artık başka sefere :)

Çok keyifli bir gündü... Günümüze keyif katan Vedat ve Sema'ya teşekkürler :)

Veee Mutluluk Maksimumdaaa!!!!


Bu Botanik Bahçesi de neymiş diyenler için biraz daha ayrıntılı bilgi burada...

1 yorum:

  1. yaşadığımız pazar keyfi ancak bu kadar güzel anlatılabilir.... botanik parka gelince orayala ilgili yaşayacağımız daha çoooook şey varrrr:))
    SEMA

    YanıtlaSil