23 Temmuz 2012 Pazartesi

İşte Karşınızda SüperDeniz :)

Evet evet bilmeyenler için buradan da bir duyuru yapayım, sevgili supercellma beni super kahraman ilan etti ve o tatildeyken de bloguna göz kulak olmak, mümkün olduğunca da rüzgarından faydalanarak ortalığın tozunu attıracak bir super kahraman olaraktan beni seçti :) öhöm öhöm bu göreve layık olmaya çalışacağım sevgili super kahramanım :)


Bu arada çok yoğun bir haftasonu olduğunun farkındadır sıkı takipçilerim... Normalde her gün yazmaya özen gösterirken cumadan beri bilgisayar başına oturacak zamanı bile bulamaz oldum. Cumartesi günü iftar ziyafetimiz vardı ancak salak ben ev sahibesi olmanın verdiği heyecanla "çorbanız bitti mi?" "bi bardak daha ayran koyayım mı?" "bezelyeden kimse yemedi ama ya" derken resim çekmeyi unuttum :) Sofranın bir tanecik bile resmi yok maalesef. Ama menüyü isterseniz paylaşabilirim. Belki benim gibi iftara misafiri olan arkadaşlara yardımcı olur.

Ezogelin Çorba
Peynirli Sigara Böreği
Zeytinyağlı Bezelye
Salata
Fırında Et
Patates Püresi
Tavada Biraz Sotelenmiş Sebzeler
Naneli Ayran

Böyle alt alta yazınca "ne kadar çok çeşit varmış" demekten kendimi alamadım. Oysa masa o kadar da dolu gözükmüyordu yani :)

Eğlenceli bir cumartesi akşamından sonra pazar günü takdir edersiniz ki uyanmam 12 yi buldu... Sabah sakinliğini kaçırdık ama bari öğle sıcağında klimalarından faydalanalım diye attık kendimizi Anatolium'a. Ben çekilişim için hazırlıklara başladım eşimin tüm engellemelerine rağmen :) Şimdi buraya yazdım diye kesin kızacak bana ama birileriyle paylaşmam lazım bunu çünkü bugün başımıza gelen şey biraz traji-komik oldu. Eşimin engellemesi derken aslında isteği dışında oldu... Avm'nin altındaki araba yıkamacıya arabayı parketmeye çalışıyordu. Ben de o anda çok araba var mıdır diye ters yöne bakıyordum, eşim de yanaşmaya çalışıyordu derken sağ ön tekerlek benim sol ayak iki parmağımın üstünde!!! Hiç beklemediğiniz bir anda birden tarifsiz bir acı duyup ayağımı çekmeye çalıştım ama ne mümkün! tekerlek "Aaaa olmaz canım hayatta bırakmam" edasında iki parmağımı almış vermiyor. Eşime doğru hafiften bi çığlık attım. Aklı gitti canım benim yaaaa. Arabayı tekrar geri aldı ve kurtardık parmakları. Daha önce böyle bişey başıma gelmediği için kesin kırıldı parmaklar gibi hadi şimdi işin yoksa hastaneye git diye senaryolar yazmaya başlamıştım ki baktık parmaklarda bi morarma, kanama, kan oturması fln yok. "Ne oluyor ya bişey mi oldu ki" der gibi bana bakıyorlar... Ama itiraf etmeliyim ki bi süre zonklaması geçmedi. Şimdi ise hafiften bir ağrısı var ama dış görünüşte bi korkunçluk yok. En kötü ihtimal tırnağı atar ve atlatırız diye düşünüyorum.

Yaaaaa sevgili okuyucularım size hediye seçeceğim derken parmakları bırakıyorduk bugün Anatolium'da, kıymetinizi bilin ona göreee!! :)


Çekiliş kısmına gelinceeeeeee, kafamda parçaları birleştirdim yavaştan. 100 izleyicim için ayrı bir çekiliş yapmaya karar verdim. Önümüzdeki hafta içi ayrı bir yazı ile duyuracağım. Ve diğer çekiliş de herkesin katılımına açık bir çekiliş olacak. Son hediyem deeee sürpriz onu yarın yazıcam :)

Bu gece sahura kadar ayaktayım yine ama keyfim yerinde çünkü yine şu bilgisayar denen şeyin karşısına geçip yazmak keyif veriyor bana :)


Mutlu Haftalar Hepinizeeee!!!!

Resimler Alıntıdır...

11 yorum:

  1. iyiki birşey olmamış çok geçmiş olsun..
    menünüzede bayıldım bence dolu dolu bır sofra olmuş ellerinize sağlık:))

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim, görünmez kaza işte :)
    İftar sofralarında gözü doymuyor bir türlü insanın, şimdi kalanları kaç günde tüketeceğiz bakalım :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. kuzucan çok geçmiş olsun yaa ayy bi beni bi de senin yakanı bırakmıyor nazarlar :( dikkat et kendine yavrum ya çok üzüldüm bak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kurşun döktürmeye gidelim mi beraber :))) üzülme yahu kötü bişey olsa burada paylaşmam zaten üzmem sizleri iyiyim ben hem kötülere bişey olmaz yafruuu :) Sen kendine dikkat et esas...

      Sil
  4. En çok korktuğum şeylerden biridir o parmak vakaları. Sıkışık yollarda arabalara yapışmış gibi karşıdan karşıya geçerken, arabalar yanaşırken.. Ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun...

    Menü hazırlarken benim de gözüme az görünüyor hep, sonra çoğu kalıyor, ye ye bitmiyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saolasın canım valla bi kazadır oldu ama atlattık en hafif şekilde :)
      bu yemekleri nasıl bitiricez bilemedik kuzenleri yine yemeğe aldık zorla bugün:)

      Sil
  5. geçmiş olsun canım. allah beterinden korusun. tırnak düşmeden, hasarsızca iyileşir umarım.
    bu menüyle masa nasıl boş olur. senin gözün kararmıştır açlıktan görememişsindir:)) eline sağlık…
    hadi bakalım merakla bekliyorum hedilerini görmeyi:))
    öptüm seni
    dikkat et kendine:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saolasın canım. Şimdilik bi problem yok gözüküyor 1 haftaya iz bilem kalmaz bence :)
      Çekiliş için bugün fırsat bulamadım ama tahminimce yarın duyuruyu yapıcam :)
      öptüümm

      Sil
  6. Sen ne kadar da rahat anlattıysan da çok acımıştır eminim. Bununla geçmiş olsun, daha kötüsü olabilirdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok kötü olsam zaten burada paylaşmazdım, o anki hislerim feci idi ama yani o ayağını refleks olarak çekmeye çalışıyorsun gelmiyor ve arabanın altında olduğunu farkediyorsun ya hafiften bi film şeridi hissi oldu yani bende :)

      Sil