3 Ekim 2012 Çarşamba

Denizin Yıldızı Sahnede!!!

Şanselize Bulvarı çok hoş bir mim ile mimlemiş bu sefer beni. Kendi bile o kadar keyif almış ki okurken benim de çok hoşuma gitti. Ve yazının sonuna bir de baktım ki ben de mimlenmişim :) Bakalım ben sorulara nasıl cevap vermişim?

Sesinizin çok güzel olduğunu farzedin ve ideal sahne performansınızı tarif edin.(Hangi şarkıyı söylerdiniz,nasıl giyinirdiniz,size kimler ya da hangi aksesuarlar eşlik ederdi?)

Ben pek mütevazi olmuyorum ve kendimi Madonna gibi hayal ediveriyorum :) Onun sahne şovları zaten dillere destan ve ben de aşağıdaki videoda olduğu gibi bir dans şovu ve şarkıyla sahnede olurdum... 



Özel bir gününüzde bir koro ya da özel bir kişi sizin için sürpriz bir parça hazırlamış.Parçanın özelliği sizi tarif etmesi.Hangi parça olurdu bu?


Tabi bu işin şakası :) Megoloman değilim canım, eğleniyorum biraz sadece...


Ben bu şarkıyı çok severim... Gerçi Sertab Erener'in eski şarkılarından bir çoğunu halen dinlerim. Bu şarkının sözleri, özellikle yukarıdaki gibi bir atmosferde insanı daha bir etkiliyor sanki değil mi?

"Artık beni kolay yaralamaz hayat eğer istemezsem,
   Yıllar beni kolay yakalayamaz ben durup beklemezsem..."


Bir de benim için bu şarkıyı çalsınlar emi canım :) Pek hoşuma gider :D  İlk kez "Jeux d'enfants" filminde dinlemiştim bu şarkıyı ve o zamandan beri favori şarkılarımdan biri. Bir çok kişi söylemiş ama ben en çok bu yorumu seviyorum...

İçinizde kalmış,söylenmemiş bir takım şeyler var.Uygun şartların biraraya geldiğini hayal edin.O kişiye(yarım kalmış bir aşk,kırgın olduğunuz bir dost vs.) duygularınızı anlatabileceğiniz bir fırsatınız var.Ona hangi şarkıyla duygularınızı anlatırdınız?

Ben bu soruya aslına bakarsanız farklı açıdan bakarak cevap vermek istiyorum. Yani muzipçe yaklaşıyorum ve bu şarkıyı eşime gönderiyorum :D



Sizi şu an okuyanlara göndermek istediğiniz parça?

"Hadi kalk gidelim hemen şu anda, kapa telefonunu bulamasın arayan da, Açarız radyoyu, Yol nereye biz oraya..."

Haydi??!!!???


Sizin için anlamlı bir parça daha buldum bakın Tarkan benim adıma ne diyor? :)



Ben gülerek hazırladım bu yazıyı umarım sizin yüzünüzde de muzip bir gülümseme bırakabilmişimdir... :)

Ben de Bir Melek Vardı, Engineer in Wonderful World, Kobican'ın Dünyası, Oytunla Hayat  adlı blogger arkadaşlarımı mimliyorummmm...

Haydi bakalım şimdi düşünme sırası sizde... :)

10 yorum:

  1. Çok hoş Deiz'ciğim. Çok keyif aldım okurken :)
    Kafa nereye biz oraya tam bana uydu :)))
    Sevgilerimle canımmm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haydi gidelim o zaman :) Bu aralar ihtiyacım var gibi sanki... :)

      Sil
  2. aldım mimimi ve kaçtım ;)
    en kısa zamanda şeker :)) öpüldün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kolay olmuyo ben baya düşündüm ona göre :)

      Sil
  3. hahaha,bayıldım ama ben senin cevaplarına :-))Gül döktüm yollarına şarkısı da benden sana gitsin.Çünkü böyle bir performanstan sonra ancak gül atılır sahnedeki dev'e :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vayyy süper bir şarkı oldu bak şimdi :) Gel karşılık iki göbecik atıverem :)

      Sil
  4. ohh eller havaya! cevapladım efenim soruları :)

    YanıtlaSil
  5. kaçın kurası benim hala çok sevdiğim bir şarkıdır . kızama söylüyuorum maya baban nereli nereden bu kaşın gözün temeli sana neler demeli ahhhh maya seni çıtır çıtır yemeli... diye çocuk anlasana annesinin bir çılgın olduğunu düşünebilir:)))

    YanıtlaSil