1 Ekim 2012 Pazartesi

Frozen - Zaman Kaybı

Cumartesi akşamı film izlemek istedik eşimle. Evde izlenmeyi bekleyen filmler vardı ama izlemek istemediğimiz için sürünen filmler olduğu için yeni bir film alalım diye Korupark D&R'a gittik. Başlıkta gördüğünüz Frozen filmini aldık hani gerilim falan diye ama sonuç fiyasko oldu.


Filmin bazı yerlerinde mantık hataları vardı ve tek ilgimizi çeken yanı sonunda kimin ölüp kimin kalacağını tahmin etmeye çalışmak oldu. Sadece asılı kaldıkları için filmde bir hareketlilik yok ve bir süre sonra bitse de kurtulsak diyorsunuz. Eğer bi şekilde gözünüze çarparsa bu film, ses etmeden uzaklaşın :)



İlk görsel www.sinemalar.com'dan alıntıdır. Diğer görsel de www.photobucket.com'dan alıntıdır.

6 yorum:

  1. ben de bu filmi izlemeye başladım ama tamamlayamadım. Dikkat spoiler geliyor :) o teleferikte asılı kaldıkları sırada arkadaşlardan biri yere atlıyor bacakları kırılıyor sonra da köpekler geliyor ya oradan sonra benim bile yüreğim kaldırmadı( ki ben Saw serisini izlemiş biriyimdir) :)

    YanıtlaSil
  2. Bende bir keresinde bu filme televizyonda denk gelmiştim ve adamın atlayıp kurtlara yem olması,kızın eli demire mi ne yapışıyordu birde aman Allah ım gerilim sahnesi olsun diye ne yapacaklarını şaşırmışlar

    YanıtlaSil
  3. İzlemedim ama anlattıklarından anladığım kadarıyla izlemeye başlarsam beni kaşıntı tutturacak bir film sanırım. Ben böyle filmlerde, sıkıcı sohbetlerde, zor, sıkıcı ve dikkat gerektiren bütün işlerde kaşınırım :)
    Anladım ne demek istediğini arkadaşım :)
    Sevgilerimle canım...

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle katılıyorum.
    ilk kez bir filmi ileri sarmak suretiyle yaklaşık 15 dk.da izledik ki herşeyi hem anladık hem de gereksiz,yürek kaldırmayacak sahneleri dakikalarca izlemek durumunda kalmadık:)

    YanıtlaSil
  5. Evet genel olarak yorumlar hep aynı demek ki bu filmi izlememek lazımmış :)

    YanıtlaSil
  6. kanaltürk sizi takip etmiş sanırım şu anda donmak olarak yayınlanıyor :)

    YanıtlaSil