12 Ekim 2012 Cuma

Kitaplaştık Biz

Rüzgara Doğru'nın çoook eskilerde kitaplaşma etkinliği başlatması ile yeniden Laf Salatası ile eşleşeceğimi bilmiyordum tabi. Tam ilk paketlerimizi göndermiştik ki bi baktık ana yine eşleşmişiz biz. Bu yüzden araya biraz zaman girsin de özleyelim paketlerimizi dedik ve geçenlerde gönderdik paketlerimizi. Ben şehir dışında olduğumdan paketim bu hafta geldi. Kitap paketi değil canım bildiğiniz kocaman bir paket geldi PTT Kargodan :) Şaka yapmıyorum ya kandırmıyorum sizi, İşteeeeee


Bi de açıp baktım kiiiii


Tam tamına 4 paket çıktı, kitabımın yanında birşeyler geleceğini artık tahmin ediyordum çünkü Nesrin'in tarzı bu ama bu kadarını beklemiyordum. Ne yaptım yavrucum maaşını bana mı yatırdın yahu :)

İlk başta kitaplarımı açtım :) Yine tek bir kitap beklerken benim kitap yolda doğurmuş :)


Not almak şart :)


Hemen buzdolabı üzerindeki yerini aldı. Yanında da çok sevdiğim bir arkadaşımın hediyesi ile birlikte sevimli sevimli takılıyorlar :) Bundan çok güzel alışveriş listesi olur :)


Ben de Nesrin için paketimi hazırlarken aslında İkea'dan peçete alıp koymayı düşünmüştüm çünkü oradaki peçeteleri beğeniyorum ve Ankara'da İkea olmadığını düşündüm (yani maksat Ankara'da olmayan bir şey yollamaktı :) ) Aaaa meğer Ankara'da İkea varmış zaten :) Vazgeçmiştim. Ama Nesrinciğim vazgeçmemiş ve bu güzel peçeteleri yollamış bana... Çok beğendim bilmem daha fazla bahsetmeme gerek var mı? :)


Bir de ufak kutu vardı... Kutulara bayılırım daha önce söylemiş miydim? Söylememişsem bile Nesrin bunu da tahmin etmiş... Valla aramızda başka bir bağ var galiba bizim :)


Kutudan neler çıkmadı ki? Minik balık şeklinde mum, İki tane simli kalem, 4 tane bileklik, Anahtarlık :) Hepsini beğendim ama en çok anahtarlığı beğendim. Beni yansıtıyor gerçekten :) Aaaa çikolatayı unutmak olmaz tabi...


Sevgili Laf Salatası'na tekrar tekrar teşekkür ederiiim... Özenmiş neler neler hazırlamış... Hepsini beğendim ve de beğenerek kullanacağımmmm. Darısı başınıza... Şanslıysanız Laf Salatası sizin eşiniz olarak çıkar etkinliklerde :D

8 yorum:

  1. Benim etkinlikte de birbirinize çıkmıştınız.
    Güle güle oku canım:)
    Çok hoş hepsi.

    YanıtlaSil
  2. canım kitaplarını güzel günlerde oku
    hediyelerini güzel günlerde kullan
    hayırlı akşamlar

    YanıtlaSil
  3. ayyyy çok keyifli,iyi günlerde oku,iyi günlerde kullan,iyi günlerde ye :)

    YanıtlaSil
  4. Bu tarz paketleri görünce nasıl imreniyorum anlatamam. Kitaplaşma etkinliğinde gönderdiğim kitap bir ayda gitti desem yeri. En son kırtasileşme etkinliğine katılmıştım. Güya aynı gün gönderiyorduk. Ben gönderdim karşıdan ses çıkmadı. Bu tarz tatsız olaylardan sonra hiç bir etkinliğe katılasım yok.
    Sizin adınıza sevindim. Keyifle okuyun.

    YanıtlaSil
  5. ne güzel hediyeler böyle güle güle kullanın hepsini, kitaplarinizida zevkle okuyun...
    bende katilmak istiyorum boyle etkinliklere ama maalesef yurtdisinda olmak zorlastiriyor bu durumu...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. çok güzel şeyler, bu karşıdaki kişinin gönül zenginliğini göstermiş. güle güle kullan cnm :)

    YanıtlaSil
  7. Haftasonu buralarda olmadığım için anca görüyorum postu. Beğenmene çok sevindim, güle güle kullan hepsini:)Hem senin paketlerinin yanında benimkiler ne ki..

    YanıtlaSil