24 Aralık 2012 Pazartesi

Mim - Favori Makyaj Ürünlerim...

Undenied beni geçen hafta mimlemişti ve konumuz 2012 yılının favori makyaj ürünleri... Belki de ayda bir makyaj yapan benim gibi biri için çok uygun gibi gözükmüyor ama son zamanlarda hafiften hafiften merak saldım ben bu makyaj işine...

Evlenene kadar doğru düzgün makyaj ürünüm yoktu ve genelde ayda yılda bir annemden otlanıyordum. Bu konuda çok şanslıydım çünkü annem cilt bakım uzmanı ve cilt bakımı yapmasından dolayı bir çanta dolusu cilt bakım ve makyaj ürünü mevcut. Hmmm aslında 1 çanta cilt bakım ürünü, 1 çanta da makyaj ürünü diyebiliriz ki bu 2 çanta eder he he he :D

Neyse efenim sonrasında evlenirken bohçalar hazırlandı tabi benim adam akıllı makyaj ürünlerin o bohçaya konan fondoten, far vs gibi ürünlerdi... Yavaş yavaş alışmaya başladım ama sonrasında kendim için bir kaç ürün daha annemden araklamayı unutmadım tabi...

Şimdi küçük bir makyaj çantam var tabi ama yine çok sık makyaj yapmıyorum... Du bakalım elim alışmaya başlayınca daha farklı olur belki...

Benim favori diye nitelendireceğim bir ürünüm yok gibi aslında. Ben de makyaj çantamdaki ürünlerimi paylaşıyorum. İçlerinden en çok hangisini beğeniyorum dire soracak olursanız da sanıyorum fondotenimi seçerdim. Cildimin rengine çok uygun olduğunu düşünüyorum ve de çok hafif...


Burada benim makyaj çantamın içini azıcık olsa görebiliyorsunuz... Ben Amway Serbest Girişimci'si olduğum için Artistry ve Beauty Cycle ürünlerini kullanıyorum. Başka marka ürünüm yok... Bu yüzden göreceğiz ürünlerin hepsi bu iki markadan birine ait.


En çok kullandığım 3 rujum... Çok iddialı renkleri sevmiyorum ben... Özellikle en üsttekini çok kullanıyorum zaten en az kalan o.


Bu dudak parlatıcılarını da kullanıyorum ancak üstteki şeffaf olanın pabucu dama atıldı biraz... Alttaki çok süper bir şey... Gece karanlıkta bile sürebilmemiz için Led koymuşlar, ne pratik dimi? Minik bir aynası da mevcut.


Bu da kapatıcım... Sivilceli bir suratım olduğu için (yağlı şeyler yemekten vazgeçersem düzelicek ah şu gırtlak sevdam) fondotenden önce uyguluyorum kendilerini. (Doğru dimi? :) )


Bu da işte benim favori ürünüm... Kendilerini pek severek kullanıyorum ve başarılı buluyorum... Bence sivilcelerime rağmen iyi kapatıyor ancak Artistry serisinin fondoteni aslen daha başarılı ama bunu bitirmeden almıcam ötekini.


İşte yeni tanıştığım göz kalemlerim... 28 yaşından sonra göz kalemi sürmeye başladım lütfen bi taraflarınızla gülmeyiniz :) Bu arada göz kalemi sürdükten sonra gerçekten ne güzel oluyormuş gözler öyle ya... Bir de göz kapağıma eye liner mı diyorsunuz onu sürmeyi becersem valla süper olucak...


Bunlar da far ve allığım... Far eskiden çok kullanırdım ama şimdi 4 lü başka bir farım olmasına rağmen pek elimi sürmüyorum. Fondoten sürdükten sonra allık uyguluyorum. Doğru yapıyorum değil mi kızlaaar? :)

İşte bu da genel görünüşüüüü


Peki ben kimleri mimleseeeem??? Ya bazen unutuyorum ya da o anda aklıma gelmiyor ama alınganlık yapmayın olur mu?

Makyajla arası iyi olduğunu düşündüğüm blogger arkadaşlarımı mimliyorum... Umarım beni kırmayıp yaparlar...

Demet - Demy'nin Tutku'su






11 yorum:

  1. Yaaa kusum ne kadar sanslıymıssın ya.Cilt bakımı konusunda hic sıkıntı cekmemişssindir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. düzenli olarak yapsam hiç sıkıntı çekmeyeceğim de :D

      Sil
  2. 30 yaşındayım tatlım kalem bile sürmem makyaj yapmam :) kimsecikler gülemez sana :) bende azdan azdan heves ediyorum makyaja nedenini bilmesemde :)

    YanıtlaSil
  3. Deniz'cim, az önce twittera da yazdım, mim'lenmediği postlara küsüyorum yorum yapmıyorum bu da benim tribim diye :) Ama bu kuralı 1 kez ve senin için bozuyorum :):):) Yengeç burcuyuz herhalde, alınganız di mi? Beni en iyi sen anlarsın :)
    Şunu dicektim, evet doğru yapıyorsun. Sıralaman gayet doğru dicektim. Kalemlerin de çok güzel görünüyor. Yakında olsaydın ben sana öğretirdim eyeliner çekmeyi :)

    YanıtlaSil
  4. Şimdi senin bu makyaj çantasını benimki görse beni yere çalar ve alır tekrar çalar.

    Gardrobumun bir çekmecesini makyaj ürünlerime ayırdığımı düşünürsek adam haklı... :P

    Bunu yarın hemen yapmalıyım :D İyi gitti bu mim.
    Bak şimdiden heyecan yaptım bile...

    YanıtlaSil
  5. Valla keyifle okudum:)
    Amway ürünlerinden hiç kullanmadım.
    Rujlarda da gözüm kalmadı değil.
    Kalıcılar mı peki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yemesem kalıcı olacaklar :) Ben ruja hiç dayanamıyorum ya dudağımın üstünde bir tabaka var sonuçta ve rahatsız oluyorum. Olsam da sürüyorum o ayrı tabi ama bence kalıcı, sonuçta bana dayanıyor yani... Ruj bu konuda çok hain bir şeymiş onu öğrenmiş oldum!!
      Daha kalıcı ruj çeşitleri de var biliyorum ama denemedim henüz onları canım.

      Sil
  6. fazla makyaj yapmayan biri arada makyaj yapınca gerçekten çok değişiyor.ben de evde olduğum için pek makyaj yapmıyorum son yıllarda ama yapınca da çok beğeniyorum kendimi ve daha sık yapmaya karar veriyorum.sonra ertesi gün oluyor vazgeçiyorum:)
    rujların renkleri çok doğal bu arada,çok beğendim.

    YanıtlaSil
  7. Bu konuda yalnız değilsin canım :) ben fondoten bile kullanmıyorum bir kalem bir rimel bir de allık işlem tamamdır :) Bazen kızıyorum kendime azcık süslü ol diye ama olmuyor napiim :) Bu arada rujların renkleri çok güzel

    YanıtlaSil
  8. Ollleeeeey diye bağırmak geldi içimden. Yaşasın Yaşasın! Benim gibi makyaj yapmayan-yapamayanlarda varmış bir ben değilmişim :D

    YanıtlaSil
  9. kacırmısım canım bu yazını:) hepsı harıka urunlermıs gulegule kullan sevgıler:) makyaj yapmayanlardan bırıde benım:) yanı ara sıra yaparım:)

    YanıtlaSil