31 Ocak 2013 Perşembe

Gözlük Camı Silen Mendil

Uzun zaman önce Watsons'tan "Kruldvat" isminde (Şimdi düşünüyorum da alırken ismine hiç bakmamışım bile, üzerinde gözlük resmini görmem yeterli olmuş.) bir ürün almıştım. Üzerindeki gözlük resmi olmasa gerçekten ne olduğunu kestirmek en azından markasından biraz zor. Sadece akşamları lenslerimi çıkardığımda kullandığım gözlüklerimin camlarını temizlemek amacıyla aldığım bu ürünü bir süredir kullanıyorum ama açıkçası memnun kalmadım. Sanki zamanla gözlük camını çiziyormuş gibi bir hisse kapıldım ve kullanmayı bıraktım. Aynı ürünü kullanıp memnun olan ya da olmayanlar da yorumlarını paylaşırsa çok memnun olurum. Benim gözlük camını hafiften bir çizdi sanki. Şimdi tekrar tuvalet kağıdı ile temizlemeye devam ediyorum :) Komik ama en sağlıklı sonucu ondan alıyorum :D

Hmmm bir de Gratis ne zaman Bursa'ya da açılacak??? :)

11 yorum:

  1. Ben Bursa'da Gratis olmadığını öğrenince çok şaşırdım açıkçası. Büyük şehir ya, kesin vardır sanıyordum. İnşallah açılır en kısa zamanda.
    Mendil hakkında hiçbir fikrim yok canım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komşu fırın ile gratis in Bursa'ya bi gıcıklığı var herhalde :D

      Sil
  2. Bende o üründen memnun kalmayanlardanım. Pek temizlemiyor bence silince gene de bulanık gibi. Ve sert olduğu için belki de gözlük camını çiziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum için teşekkürler, en azından bir ben değilmişim memnun kalmayan...

      Sil
  3. ben özhandan aldım bi tane çokda memnunum hayatım

    ayrıca bencede gratis açılsın artık bursaya :)

    YanıtlaSil
  4. Urunle ilgili bir fikrim yok ama o tarz ise yarar bir urune bizimde ihtiyacimiz olacak tutkumda bugun itibariyle gozluk kullanmaya basladi

    YanıtlaSil
  5. gözlük kullanan biri olmadığımçin mendil konusunda bir şey söyleyemicem bebişim ama Gratis konusunda aynı merak içindeyim özellikle de blogların son zamanlarda bir "Gratis alışverişim" post modasına girdiğini görünce!! :)

    YanıtlaSil
  6. oo olmadığına çok şaşırdım

    YanıtlaSil
  7. Evet ya Bursa ya da Gratis istiyoruz,üniversite öğrencileri olarak çok zor durumdayız :)

    YanıtlaSil