21 Haziran 2012 Perşembe

Kolyeler Yaka Oldu

Bence güzel de bi moda oldu kolyeleri yaka olarak kullanmak... Vitrinlerde, alışveriş sitelerinde görüyorum da henüz kendim için bir tane alabilmiş değilim. Kafamda hangi modeli nasıl kullanırım ile ilgili fikirler dönmeye devam ediyor. Eh yaz bitmeden alırık herhal...









Şu an Markafoni'de Chiccy ve Maria Bonita markalı yukarıdaki modelleri beğendim ben...

5 yorum:

  1. tamda yeni takıntıma el atmışsın hatta akşama yazısını yayınlıycaktım:) bayılıyorum bu kolyelere paylaştıklarından hepsine bayıldım ama incili olana bir ayrı beğendim. yapılacak listemede ekledim bile :)

    YanıtlaSil
  2. Bizzat kendin yapabiliyorsun ya ne güzel :) Ben beceriksiz biri olarak sadece resimlerine bakıyorum ya da paraya kıyıp alıyorum. Çöp adamı bile yamuk çizen biriyim ben ki rahmetli dedem haritalar çizermiş... Nerde o gen???

    YanıtlaSil
  3. slm blog sahibi ben arzu rica etsem uc numaradaki metal kolye hangi markaya ait yazarmisiniz bu yorumun altina cok begendim simdiden teskekurler sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kolyeyi bir çok farklı markada görmüştüm ama en kolay markafoni-trendyol gibi alışveriş sitelerindeki aksesuar markalarında bulabilirsiniz.

      Sil
  4. cok teskekur ederim ilginize sevgiler arzu

    YanıtlaSil