29 Haziran 2012 Cuma

Tatil Zamanı

Haftasonu kapıda ve tahmin ediyorum ki birçok kişi bugün bitse de tatil başlasa diye hayıflanmakta... Evde olmama rağmen ben de bugün bitsin istiyorum çünkü yarın ayağımı denize sokma ihtimalim yüksek. Çok uzun bir tatil olmayacak ama reklamın iyisi kötüsü olmaz misali tatilin uzunu kısası olmaz diye vuruyoruz kendimizi yine yollara... 
 Geçen sene Datça yollarında sıcaktan kavrulmuştuk... Uzakmış ama :)

Geçen haftaki maceramızdan sonra bu sefer yanımıza yiyecek içecek hatta portatif buzdolabı alsak mı diye düşünmüyor değilim. 250 km yolu 6 saatte alabildiğimiz için acil durum çantası yapmak şart galiba. Neyseki yol üstünde durabilecek bir çok yer mevcut, Ulusoy Dinlenme tesislerini gözüme kestirmiş bulunuyorum. Hem belki gitmeden önce tamamlanması gereken bi kaç eksik vardır :) Aklınızdan geçeni tahmin edebiliyorum ama düşündüğünüz gibi değillll yüzücü maskelerinden bahsediyorum. Deniz gözlüğü deyince profosyonel dalgıçlar pek bir bozuluyorlarmış "Maske o" diye uyarılar almanız mümkün o yüzden kendisine bu şekilde hitap ediyorum. Geçen sene maskelerimizden biri eşimin şezlongunun altında son nefesini verdi de. Tek maske ile de olmuyor anacım, biri yüzüp dipteki balıklarla fingirdeşirken öteki mal gibi suyun üstünde etraftaki olan bitene maydonoz oluyor ki bi süre sonra bundan sıkılıp güneşte kavrulmaya gidiyor -o ben oluyorum- kitap oku oku nereye kadar kitabı evde de okurum ama böyle denizi bir daha nereden bulucam. Cup cup yüzmek istiyorum hatta mümkünse suyun üstünde uyumak istiyorum. 

Herşey iyi güzel de tatilin en angarya işleri arasında ilk sırada bavul boşaltmak ve ikinci sırada ise o bavulu hazırlamak var. Bu sene ideal bavul hazırlanmaya odaklandık ve sadece gerekli olanları götürelim konseptini uygulamayı planlıyoruz. Biliyorum ben illa ki "giyerim giyerim bunu da giyerim ben" deyip yine gereksiz bir kaç parça sıkıştıracağım ama geçen seneki gibi 2-3 kıyafet giyip kalan 4-5 tanesine dokunmadan dönmeyi düşünmüyorum. Kombinleri gitmeden önce yapıp -takısından altına giyeceğim sandalete kadar- gerekli parçaları bavula atmayı hedefliyorum bakalım bu sene olucak mı? :)



Çıkamayanlara sabır dileyip, zaten çıkmış olanlara tadını çıkarın tavsiyesinde bulunuyorum ve beni özleyin diyorum, özlersiniz dimi??? 

Dip Not: Altınoluk'da olacağım, kafamda günübirlik Bozcaada ya da Ayvalık planları var. Ne kadarını yapabileceğiz bakıcaz. Dönüşte bol bol resimle sizi serinletmek istiyorum :) 

6 yorum:

  1. iyi tatiller denizcim bol bol yüz suyun tadını çıkar....

    YanıtlaSil
  2. valiz hazırlamaya bayılırım da döndükten sonra onu boşaltmayı hiç sevmem ben de. artık işim bitmiş onunla gittiğim yerde bırasam olmaz mı acaba?? :)) cup cup yüz bol bol. yüzücü maskenide kaptırma kimseye bırak o güneşin altında dursun biraz:)) şaka tabiki paylaşın biraz o, biraz sen:)) size iyi tatiller diliyorum, umarım bir günlük kaçamağı da gerçekleştirebilirsiniz.
    öptüm seni
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. İyi dilekler için teşekkür ederim Sevgili Asortik :)

    Adsız arkadaş kimsin bilmiyorum ama bizden birisin belli :)

    YanıtlaSil
  4. Ooo hazırlıklar başlamış, süper!
    Gönlünce bir tatil diliyorum, fingirdeştiğin balıklara benden selam söyle:)))

    YanıtlaSil
  5. Tamam söylerim ama uzaktan söylerim çünkü yanlarına yaklaştırmıyorlar pek :)))

    YanıtlaSil
  6. İyi tatiller Deniz, keyifli geçer umarım:)

    YanıtlaSil