30 Temmuz 2012 Pazartesi

Buz Devri 4 - Kıtalar Ayrılıyor


Bu zamana kadar bahsetmediğim bir özelliğim daha :) Animasyon filmleri severim ama hepsine de gözüm kapalı gitmem :) Bu zamana kadar izlediğim animasyon filmlerinden Buz Devri'ni tek geçerim. Daha ilk filmi izlediğimde bile acaip beğenmiş ve çevredeki herkese zorla bu filmi izletmiştim. Sonrasında gelen serileri de hiç kaçırmadım ve defalarca izledim. Şimdi 4. seri filmi ile şu anda vizyondalar. Genel görüş Buz Devri seri filmleri için de geçerli aslında. Asla ilk film kadar başarılı olamıyor devamında çevrilenler... Buz Devri de öyle olmuş ama ben yine de ben hepsini keyifle izlemiş ve bol bol gülmüştüm. 


Kıtalar Ayrılıyor'da da ben yine bol bol güldüm. 3D olması güzel olmuş zaten artık gerekli idi bu animasyon için :) Son filmde Şeftali'nin büyüyüp genç kız olması ve Manny'nin tipik bir baba olarak kızını her türlü(!) tehlikeden korumaya çalıştığını görüyoruz. Ayrıca Sid'in de aslında bir ailesi olduğunu ve ailenin en saf(!) üyesinin de aslında Sid olduğunu anlıyoruz. :) Bu sefer Sid'in ninesi de bizimle birlikte ve maceraya dahil edilmiş. 


Film tabi ki Scrat'ın meşe palamudunun peşinden koşması ile başlıyor ve ara ara yine onun maceraları serpiştirilmiş ki bu artık bi Buz Devri geleneği :)


Kahramanlarımız bu sefer de buzdağından gemisi olan Kaptan Kart ile mücadele ediyor ve nihayet Diego'nun da gönül işlerine yer verilmiş son filmde :) Bizim Diego Shira adlı dişi ile fingirdeşmekte :)


Sözün özü, ben yine keyifle izledim Kıtalar Ayrılıyor'u ve size de tavsiye ederim. Eğer daha önce bu seriyi hiç izlemediyseniz ilk filmden başlayarak son filmde sinema keyfi yapabilirsiniz.


Sizi seviyorum çocuklar siz beni mutlu ediyorsunuz :)



9 yorum:

  1. bende çok severim yeğenlerimel gideceğim en kısa zamanda..

    YanıtlaSil
  2. hiç bi tanesini izlemedim bu serinin yuh bana :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmmm ben de senin kafana ayakkabı fırlatıyım o zaman :)

      Sil
  3. İnanılmaz eğlendim bu filmde. animasyonları seviyorsan mutlaka wall-e' yi izle.

    http://madambfashion.blogspot.com
    bende beklerim bloguma

    YanıtlaSil
  4. Tv de çıkan eski bölümlerini dahi izlerim. Gidip sinemada izlemeliyim sanırım.

    YanıtlaSil
  5. :))aynen ben de çizgi film olunca es geçerim bakmam bile ama buz devrinin yeri ayrıdır..hala tahtta oturur:)

    YanıtlaSil
  6. buz devri, madagaskar..bence bunlar 7'den 70'e herkes düşünülerek yapılmış..bayılarak izliyoruz..sevgiler..

    YanıtlaSil