11 Temmuz 2012 Çarşamba

Pastel - 20

Şimdi ne alaka dimi? Ne olmuş olabilir ki ben bi ojenin adını postumun en baş köşesine koyayım :) Dün Supercellma ile buluştuk... Yorumlaşır hatta mailleşirken pazartesi günü ikimizin aklına da aynı fikir gelmiş. "Bi görüşsek ya biz, güzel olmaz mı?" diye Ben düşünürken o maille belirtti isteğini ve neticesinde dün akşam tanıştığımız yer olan Leman Kültür'de buluştuk. Aaaa ne romantik olmuş bak şimdi düşününce farkediyorum :) 

Buluştuğumuz andan ayrıldığımız ana kadar hiç susmadan konuşan bu iki bayan baya bi kaynattı. Ben dün akşam anladım ki bir süper kahraman kolay kolay yetişmiyor sevgili dostlar. Tabi tatilde bu görevi bana devretmeyi planladığından ondan süper kahraman olmanın incelikleri hakkında tüyolar da aldım. 
O kadar çok konuştuk ki resim çektirmek aklımıza bile gelmedi bu yüzden sadece özel istekle elde ettiğimiz bardak altlıklarını koyuyorum. 


Postun adının neden "Pastel - 20" olduğuna gelince... Daha ojelerimi sürerken bu ojenin markasını ve kodunu soracağını hissetmiştim. Öyle de oldu, kalkmaya yakın sordu ve beni yanıltmadı :) Zaten Supercellma sizi yanılmayacak ve de şaşırmayacak biri. Demem o ki yazılarındaki neyse o, aynen... Ne eksik ne de fazla...

Çoook keyifli vakit geçirdim ve çok güzel bir akşam oldu benim için. Tekrar görüşmek dileğiyleeeee :)))


1 yorum: