28 Aralık 2012 Cuma

Ne Zaman Doğdunuz?

Bu hafta birden aklımda beliren bir düşünce var... Hayata geçirir miyim geçirmez miyim bilemiyorum ama yine de bi ucundan başlamak istedim...

Doğum günlerinizi yorum olarak bırakırsanız çok memnun olurum :)

Aklımdaki fikre gelince...

Diyorum ki şimdi böyle etkinlik manyağı olduk iyi güzel tabi de bunu biraz değişik bir yaklaşımla şu hale getirsek;

Her ay o ay doğum günü olanların adlarını bir kaseye koyup çekiliş yapalım ve etkinliğe katılanlar çekilişle çıkan blogger arkadaşa hediye göndersin? Çok hoş olmaz mı? Benim aklımda doğum gününde ve o hafta boyunca hediyelere boğulan bir blogger görüntüsü canlandı... Tabi değişik fikirlere de açığım yani belki burdan yola çıkarak daha güzel bir etkinlik de yapabiliriz, kimseye uymazsa da hiç yapmayız tabi bu ortak kararlaştırılacak bir durum...

Gerçekleştirsek de gerçekleştiremesek de siz yine de doğum günlerinizi yorum olarak bırakın olmaz mı?


Böyle bir etkinlik hakkındaki görüşlerinizi de ekler misiniz??? :)

Resimler alıntıdır...

29 yorum:

  1. Buna benzer bir etkinliği bende yapmayı düşünmüştüm. Doğum günümün yaklaştığını düşünürken.. Eğlenceli olabilir bence. 6 şubatta doğdum ve kova burcuyummm =)
    Bakalım kimmler ne zaman doğmuş.

    YanıtlaSil
  2. güzel bir fikir cnm. benimki 18 mart, ya seninki?

    YanıtlaSil
  3. çok ilginç ve değişik bir düşünce canım doğum gününde hatırlanmak güzel oluyor.


    12 AĞUSTOS benim doğum günüm :)

    YanıtlaSil
  4. Denizcim
    güzel fikir sadece blogu olanlar içinmi düşünmüştün sen bu fikri ?
    benim doğum tarihim 14 şubat :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında blogu olanlar olması daha mı iyi olur bilemiyorum sonuçta bu uzun soluklu bir etkinlik olacak yani tüm yıl sürecek... Sonradan ortadan kaybolan katılımcılar istemiyorum ve bunun önüne geçmenin yollarından biri aktif blog yazarı şartı..

      Sil
    2. Evet, bencede blogger olma sarti olsun. Kartpostal etkinliginden dilim yandi benim. Gercekten buraya bakiyorsaniz katilin.

      Sil
  5. güzel fikir ama sorun yaşanırmı diyorum..benim 8 ocak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun yaşanır mı? tabi ki en büyük korkum. bu yüzden hiç başlatmayabilirim de...

      Sil
  6. çokgüzel bir fikir ama doğum günü aynı ayda olan diğer arkadaşların burukluğu beni üzer... onları dışarıda bırakmadan yapılabilecek bir etkinlik olabilir mi?

    YanıtlaSil
  7. Fikir çok güzel..Keşke bir sorun olmaması garantisi olsa da yapabilsek bu etkinliği.. Bir de şöyle bir önerim olacak. Her ay çekilişle doğumgünü olan 1 kişiyi belirleyeceğiz demişsin ya, aslında katılımcı sayısını o ay doğumgünü olanların sayısına bölüp eşit bir dağılımla hediye gönderilebilir. Sonuçta herkes her ay hediye gönderecek, kimsenin kendi doğumgününde boynu bükük kalmasın =) Bu arada benim doğumgünüm 21 Nisan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bu da olabilir tabi... Böylece herkes doğum gününde hediye alacak olmanın garantisini vermiş oluruz ama tabi iyi hesaplamak lazım... Hediye alacak kişi sayısını o ay doğum günü olanlara bölüştürmek önemli... Gün gibi bişey oldu bu galiba ya :D
      Bakalım daha ne öneriler gelecek?

      Sil
    2. Eşitlik olmazsa eğer fazla olan hediyenin kime gideceği çekilişle belirlenebilir. Amaç kimsenin hediyesiz kalmaması sonuçta =)) Fikir heyecanlandırdı beni =)

      Sil
  8. bence gayet güzel bir fikir :) hatırlanmak güzeldir :) 4 nisan ben her şekilde varım :)

    YanıtlaSil
  9. Deniz'cim Koyu Kırmızı'cığıma katılıyorum :) Çok katılım olmasına çalışılmalı ve eşit dağılımla herkese hediye gönderilmeli. Benim ki 13 Temmuz :)

    YanıtlaSil
  10. Kiraz ayının onunda doğmuşum :) tahmini 23 haziran

    Hediye göndermek herkes için ve her durum için mümkün olmaya bilir onun yerine çekilişsiz. herkese kart atsak mı ne?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kart belki dahada güzel olur arkadaslar. Mesela ben Almanya'da yasiyorum, kimseye yüksek kargo ücretleri ödetmek istemem. Ufak bir zarfin icinde gönderilebilen ufak cicisler olabilir tabiki ;)

      Sil
  11. Güzel bir etkinlik olur bencede ama evet eşit dağılım olmalı diye düşünüyorum bende. Hediye olmasa bile bloğun yorum bölümü bile kutlamalara boğulabilir :) Benim 2 gün önceydi 26 aralık bloğuma birisi iyi ki doğdun bile dese çok mutlu olurum :)) sevgiler

    YanıtlaSil
  12. çok güzel bence :D ben varım :D 25 şubat benim doğum günüm :D

    YanıtlaSil
  13. Ay Deniz'cim cok güzel bir fikir bu bence ya. Dogum günlerine cok deger veririm ben. Fakat katilan bloggerlerin adreslerine falan nasil ulasacagiz? Büyük bir etkinlik haline gelecek bu farkindaysan :)
    Katildim gitti 26.05.82

    YanıtlaSil
  14. Çok çok güven vermeli katılım ama canım. Düşün bir yıl gönder gönder sonra sana gelince hiç alma. Tamam ben almasamda vermeye razıyım ama alsamda fena olmaz ya :) 9 Eylül :)

    YanıtlaSil
  15. Şartlar yorumlar geldikçe şekilleniyor yavaş yavaş sankim... Blogger olma ve belirli sayıda izleyicisi olmak şartı da düşünülebilir... Çekiliş blogları olmuyor tabi her zamanki kural. Adres konusunda da zaten bu haberli olacağı için öncesinde adres dağılımını yaparız... Ben şahsen her önüne gelenin değil altından kalkabilecek sorumluluk sahibi aktif bloggerlarında katılması taraftarıyım... Hediye paketleri de belirli bir standartta olabilir mesela... Gelsin gelsin daha yorum gelsin :D

    YanıtlaSil
  16. güzel bir fikirmiş ama hediyeler için belli bir standart getirilmesi şartıyla ben de katılırım.örneğin 50 tl'yi geçmeyecek gibi.(rakamı uydurdum)biraz ilkokul işi olacak ama binbir çeşit insan var daha önce maddi nedenlerle canımın sıkıldığı bir durum olduğu için önemli diye düşünüyorum.
    6 haziran:)

    YanıtlaSil
  17. DENİZİM İKİMİZDE YENGEÇİZ
    2TEMMUZDA BEN
    GÜZEL BİR ETKİNLİK

    YanıtlaSil
  18. Bence harika bir fikir çok düşünceli bir etknlik yaaa:)Benimki 4 nisan:) Bir kutlanması bile mtlu eder insanı:)

    YanıtlaSil
  19. Bence de güzel bir fikir düşünmüşsünüz.Ayrıca birçok yoruma da katılıyorum. O ay birden fazla kişi olabilir. Böylelikle çam sakızı, çoban armağı hepsinin yüzünde bir tebessüm olsun derim. Katılan arkadaşlarımız arasında ortak bir mail konuşmasında belirlene bilir.Böylelikle hem pişti olmaz, hemde farklı tarzlar ortaya çıkabilir.Ayrıca hatırlanmak kimin hoşuna gitmez ki?

    YanıtlaSil
  20. Bben de katılmak istiyorum, geç kalmadım umarım =)

    YanıtlaSil