11 Ocak 2013 Cuma

İndirimlr.com - Site site gezmeye son!

Bir çoğunuz bugüne kadar en azından bir kere internetten alışveriş yapmıştır. Hatta bazılarınız (bunlardan biri de aktif olarak çalışıyorken bendim.) internetten alışveriş yapma olayını abartıp artık tamamen internette takılır oldular. Kazak, mont, ayakkabı, çizme, bluz, elbise, kolye, küpe, cilt bakım ürünleri, makyaj ürünleri, mutfak ürünleri hatta halımızı bile artık internetten alabilir duruma geldik. Bence oturduğun yerden bildiğin markanın bayıldığın ürünlerini bir kaç tık hareketi ile almak muhteşem!

Fakat artık alışveriş sitelerinin sayısı bir hayli fazla ve her gün hangi birine girip bakalım kafamız karışıyor. Markafoni'ye baksak aklımız Morhipo'da kalıyor, Hepsiburada'da bulduğumuz ürünü bir de Hızlıal'da incelemek istiyoruz derken çorba oluyoruz resmen...

Artık işinizi kolaylaştıracak bir sitemiz var! İndirimlr.com bizim için bu alışveriş sitelerini bir araya toplamakla kalmamış Mudo, Çikolatasepeti.com, Darty gibi internet mağazaları olan markalarda da indirim kuponları sunuyor!

Zamanla bu markaların ve indirimlerin daha da cazip olacağını temenni ediyorum! Ama internette bir markanın ürününü ararken ya da bir alışveriş sitesine girmeden önce İndirimlr.com'a bi göz atmanızı tavsiye ederim... :)

2 yorum:

  1. tşkler aydınlatıcı ve keyifli bir bilgi

    YanıtlaSil
  2. bende çok bakarım o siteye hatta çok kupon yakaladığım olmuştur..
    ama bakış açın anlatımın
    fark bu işte:)
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil