1 Mart 2013 Cuma

Toparlanma Vakti...

Ben bugünlerde biraz arazi mi oldum ne? Evet evet bi ce der kaçar oldum farkındayım. Şimdi daha iyi anlıyorum hem çalışıp hem de blog yazan blogdaşlarımı! Kuzularıııım gerçekten de hiç kolay değişmiş hem haftanın 5 günü çalışıp arada da zaman bulup blogla ilgilenmek!

Sabah kalkıp kursa gidiyordum ve kurstan çıkıp iş yerime gidiyordum. Son iki haftam aynen az önce yazdığım cümledeki gibi geçti! Haftasonları ise eğitime gitmeden önce eksiklerimi tamamlamakla geçti. Ha bu akşam bile alışveriş merkezindeydim o ayrı konu.

Ama tam kasada alacakken defosunu farkettiğim için almadığım bluzu bugün Koton'un farklı şubesinde sapa sağlam bulup almak çok iyi oldu...

Evet hala istediğim gibi bir ayakkabı bulamadım. Ninewest'te artık 8 cm'den alçak topuklu ayakkabı kalmamış neredeyse, Deichmann'da istediğim modellerde 42 numara yok, C&A'de Kent Meydanı şubesinde beğendiğim ayakkabıların 42 numarasını bulamadım ve bir ümit Korupark şubesinde gittim ama orada o model bile yoktu :) Olanlarda da 42 yoktu... 

Marks&Spencer'da da daha önce aldığım ayakkabıdan farklı birişey bulamadım ki buranın 42 numarası bile biraz ayağımı sıkmakta! Daha önce aldığım ayakkabılar;


Netice olarak sadece Deichmman'dan siyah düz bir babet aldım!



Arayışlarım devam etmekte, belki İstanbul'da şansım yaver gider de bulurum ;)

Eğitim sürecim önümüzdeki hafta başlıyor, bu süre boyunca çok fazla fırsat bulamayabilirim   
merak etmeyin emi? :)

Kendinize iyi davranın! Mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle...


pisicik resmi alıntıdır...

8 yorum:

  1. bizide anlayıp hak veriyor olmana çok sevindim:)
    yaşamayan bilemez, deyip duygusala bağlarmışım:))
    seni arayacağım gündüz unutuyorum, akşamda olmuyor. arayıp detayları öğreneyim ne işi, ne kursuymuş bu bakalım:)) fiyonklu babet çok şirinmiş, onumu arıyorsun? bence aramaya devam et:))
    öptüm seni deniz'cim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yoğunluk ne demek valla iki haftada gördüm tecrübe ettim :)
      Yazılım kursunda karar kıldım canım 2 aydır gidiyordum. Resimdeki babeti aldım ancak hafif topuklu bir iş ayakkabısı konusunda arayışlarım devam etmekte :)
      Bursa'yı bir süreliğine sizlere emanet ediyorum canım, çok öpüyorum...

      Sil
  2. Nasıl bir insanım bilemedim. Ayakkabı arayıpta bulamama durumunu kıskandım şimdi. Benimde işim olsun hazırlanayım ama bir şeyler eksik kalsada sorun değil. Pskopatca biliyorum :) Aramak yerine beğenilen bir modelin numarasını şipariş etmek daha mı iyi olur ne.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neler hissettiğini tahmin edebiliyorum aslında. Ben de 1 yıl işsiz kaldım ve bu iş benim kısmetimmiş ki bir şekilde geldi beni buldu. Sen de en kısa zamanda hayırlı bir iş bulursun inşallah canım.

      Sipariş konusunda çok şanslı değiliz maalesef çünkü özel kalıp kullanacakları için fiyat çok fazla oluyor ve yine de istediğin gibi olmayabiliyor ayakkabı, bulduğunu almak en iyisi, tabi bulabilirsem :)

      Sil
  3. kuzucummmm hanı kahve ıccektık ama ama ama olmadıkiiiiii :( donuste artık hemencecık gıt gel emi :)) özlenmekdesın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dönüşte haberleşelim canım, sen çalışıyorsun geç çıkıyorsun ben de koşturuyorum derken fırsat bulamadık...

      Sil
  4. özlettin kendini kız. Allah kolaylık versin cnm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakına geliyorum ama bir süreliğine :)

      Sil