15 Haziran 2012 Cuma

Kaptan Bu Kadar Hızlı Gitme...

Başlığı okuyunca bir çoğunuzun aklına Teoman'ın şarkısı gelmiştir değil mi? Ben de yazıya başlarken birden böyle enerjim yükseldi ve aklıma bu şarkı geldi. Yaz geldi, sahiller doldu taştı, yüzmek artık daha yakın bir eylem benim için... Kışın her yer kar altındayken bu günleri az çağırmadık :) Şimdi ise okullar kapandı, tatil planları yapıldı belki de halen yapım aşamasında... Bikiniler elden geçiriliyor ve her sene olduğu gibi bu sene de "Aaaa bu modellerden sıkıldım artık. Tatile çıkmadan bi bikini almak şart oldu." Tabi öncesinde "oha göbeğe bak bu göbekle bikinilere ancak vitrinden bakabilirim" diyerekten ortadan kaldırılan çikolata paketleri, internette araştırılan 3 günde 5 kilo verdiren diyetler... (aman diyim sakın onlar sadece su kaybetmenize ve diyeti bitirdiğinizde daha fazla yağlanmanıza sebep olacaklar.) 
Yaz çocuğu olduğumdan yine de seviyorum ben yazı. Bizim tatil planı Temmuz'un ilk haftası olacak şekilde. KPSS'ye çalışamamanın vicdan azabı mı galip gelecek yoksa Altınoluk'un masmavi aynı zamanda da buz gibi suyu mu bilemiyorum. Bilemiyorum olur mu tabi ki de cup cup cup yüzücem ben :) Akşamları geç saatlere kadar da Anayasayı hatim etmeyi planlıyorum. Zaten son dakika ezberlenir canım o kadar şey 4 ay önceden ezberlesem kafamda kalmaz ki benim...
Tatilden önceki son iki haftamı kilo vermeye ve KPSS'ye odaklanmış olarak geçirmeyi planlıyorum. 


Haydi bakalım Tatil Mode ON!
Keyifli Cumalar!!!

10 yorum:

  1. Deniiiiiiz bu nası güzel bi görüntü böyle bayıldım.
    KPSS'de başarılar şimdiden umarım güzel bi kadroya girecek puanı alırsın canım.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel tatil geliyor, tatil postları yapanlara içim gidiyor. Bizim oralarda da yürüyüş parkurları kalabalıklaştı, herkes son hız incelme telaşında.
    Şimdi hayal kurmak güzel ama önce KPSS yi geçir hayırlısıyla:)
    Haydi sana kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
  3. @Begonvil
    Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. 4 ayı boş boş geçirmiş biri olarak şimdi yumurta kapı modundayım :) Ya kısmet bakalım tek umudum KPSS değil tabi her kapıyı zorluyorum bu aralar. Sevgiler...
    @kitana
    yürüyüş parkurlarında akşam trafik oluyor resmen bizim burda da :) zaten zayıf olanlar ne kadar da şanslı. mesela senin gibi :)

    YanıtlaSil
  4. Olmuyor bir türlü eskiden 58 dim şimdi 72 verilmiyor kilolar eskiden böyle kilo problemi nedir bilmezdim neyse sağlık olsunda.
    Sınavda başarılar dilerim canım..

    YanıtlaSil
  5. Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor bu 20 li yaşlar bile olsa... Azimliyim bakalım geçen sene yaptım bu sene neden olmasın? :) İyi dilekler için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  6. Bu konular beni tümden aşıyor:)
    Ben kış sevdalısı olarak yaz bana göre hiç değil diyeyim. Hava bunaltıcı, bir de üstüne tatil yerlerinin vıcık durumu...bana basıyorlar:))
    Yazın bir de bende ters bir durum olur, kilo alırım. Çocuklar evde, gelsin kekler, krepler....
    Hayatımda hiç diyet yapmadım o ayrı. İki hamilelik sonrası dahil. Metabolizmama kurban:))) 40'a bir kalmışken durum bu, sonraki yıllara bakacağız artık:))

    YanıtlaSil
  7. Kilo vermek ve KPSS e o zaman kolay gelsin. :)

    YanıtlaSil
  8. Semi sanıyorum yaz delisi olmak benim genlerde var. Anneannem,annem ve ben hepimiz yengeciz :) bizim ailede genetik diyebilirim yani. Sıcak dersen evet o ayrı bir dert artık ama her mevsim güzel yine de :) Bu arada kilo konusunda çok şanslısın :) Öpüyorum

    @hanhildem
    Teşekkür ederim :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. blog buluşmamızın haberi yarın olay gazetesi çekirge ekinde...

    YanıtlaSil
  10. Haber verdiğin için çok teşekkür ederim Elif... :)

    YanıtlaSil