23 Eylül 2012 Pazar

Yeniden Eve Dönüş

Aslında herkes tatilini yapalı, evine döneli çok oldu ancak bizim şimdilik "Okullar açılıyor!!!" derdimiz olmadığı için son yıllık izni okulların açıldığı hafta kullanmak istedik.

Hani hep derler ya "Eylül'de okullar açılıp o kalabalık dağıldıktan sonra esas tadı çıkıyor deniz kıyılarının" diye. Gerçekten çok haklılarmış. Altınoluk denizi herkes dağıldıktan sonra bir başka güzelmiş meğerse. Yaz aylarında havlu koyacak yer bulamadığımız sahil şeridi sanki bize özel gibiydi geçtiğimiz hafta boyunca :) Genel olarak Altınoluk'un denizine soğuk derler ancak Eylül'de bir başka sıcak oluyormuş be! Perşembe günü ailecek tadını çıkardık ve bol bol yüzdük. Anne-Anneanne-Koca ve ben :D




Cuma günü gece geç saatlerde Bursa'ya döndük lakin hayat bizim için yine yaramaz bir çocuk gibi sürprizlerini hazırlamıştı bile. Hani bi yaramazlık ya da bi tuzak kurduktan sonra olacakları görmek için gidip koltuğun arkasına saklanan çocuklar olur ya. Hayat bu aralar bana böyle davranıyor ne yazık ki... Ben de bakalım bu sefer ne çıkarıp koyacak önüme diye bekliyorum ve Wipe Out etapları gibi onları geçmeye ya da aşmaya koyuluyorum :)

Bu sefer de meğerse Cuma gecesi başlayıp pazar gecesine kadar sürecek bir su kesintisi mevcutmuş. Tam evime geldim, özlemişim derken cumartesi sabahı pijamalarımızı alıp kayınvalidemin evine gittik ve hafta sonunu yeni okul dönemi öncesi son günlerini geçiren görümcemle geçirdik. Bu arada kendisiyle yaptığımız tavla müsabakasını 5-2 ben kazandım he he he :)

Nihayetinde pazar günü öğleden sonra evimizin yolunu tuttuk. Cuma günü bizimle dalga geçen hayat yeteri kadar eğlendiği için olsa gerek sularımızı serbest bırakmıştı. Hemen balkonu falan yıkarıp hafiften bir balkon keyfi yaptım. Bir de Nesrin'in beni mimlediğini hatırlayıp favori kitap okuma mekanımı fotoğrafladım. O yazı da yarına hazır! :)

Şimdilik bigudili öpücükler size!!!


2 yorum:

  1. Ay çok şekersin Deniz:) Bigudilerini severim senin:)

    Ben de diyorum bu kız nerelerde kaç gündür diye, tatildeymişsin demek ki. Okullar kapandıktan sonra sakin sakin tatile gitmek en iyisi.
    Biz de Eylül'de çıkarız diye düşünmüştük; ama ben ehliyet kursuna başlayınca, bir de üstüne çalışmaya başlayınca bir gidemedik:(

    O su kesintisi çok fena olmuş, bir daha kesilmez umarım..

    YanıtlaSil
  2. Tatil sonrası güzel bir sürpriz olmuş.
    Bigudiler de süper bu arada :)
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil