29 Nisan 2013 Pazartesi

Peri Masalım - Sinem Akça

Teeeee 9 Mart'ta İstanbul'da eğitim zamanında Sevgil Biricit'in biz bloggerlar için düzenlediği ve sadece çok sevdiği blogger arkadaşlarını çağırdığı :)))) He he he ortalığı nasıl da karıştırır böyle bir giriş yapsam dimiiiii????

Şaka şaka sınırlı sayıda kişi çağırmak zorunda olduğundan ve ben de o anda tesadüfen(!) İstanbul'da olduğumdan "Ay yazık kııız bu da İstanbul'larda kocasız kalmış, yalnız başına kalmış onu da çağırayım bari" diye düşündüğü için...

Yok yok bu da olmadı :D

Efendim detaylarından çok bahsetmeyip sizi kıskandırmamak için özet özet geçerek şurada paylaştığım 9 Mart Biricit'in öncülüğünde Dünya Kadınlar Gününü Kutlama buluşmamızda Mr. Maana'nın hediyeleri olan kitaplardan birini bitirmiş bulunmaktayım...


Aslında kitabı çok sevemedim ben ama başlamışken de yarım bırakmak istemedim ki son zamanlarda başlayıp da bitiremediğim bir sürü kitap oldu bari bunu tam anlamıyla okumak istedim. 

Kitap İstanbul'da geçiyor ve iki aşkı arasında seçim yapmak zorunda kalan hatta bunun karmaşıklığından ötürü de başına gelmeyen kalmayan Yasemin'in hikayesini anlatıyor.

Yazım dili çok sadece hiç zorlanmanıza gerek olmadan kitap kurtlarının 1 günde bitirebileceği türden, ama bazı noktalarda canınız sıkılıyor ve sonrasında olacakları rahatlıkla tahmin edebiliyorsunuz.

Bir de benim dikkatimi çeken, oldukça sağlam bir kariyeri olan Yasemin'in bazen mahalle ağzıyla etrafındakilerle konuşması, modayı yakından takip eden, oldukça fit ve maddi durumu iyi, kariyerinde oldukça iyi bir yerde olan biri için bazı cümleler çok basit kalmış.


Tavsiye eder misiniz diye sorarsanız, ne okusam da şöyle kafamı yormasa, akıp gitse, hemencecik bitse diye düşünüyorsanız, deneyebilirsiniz...

Sinem Akça'nın ayrıca "Pamuk Şekeri" adında bir kitabı daha varmış. Daha ayrıntılı bilgi için tık tık...

2 yorum:

  1. Kitaptski görüşlerini dikkate alacağım.
    merhabalar tesadüfen buldum seni :) banada beklerim görüşmek dileğimle sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. heheh baslangıc kısmına koptum canım benım:))
    bu kıtabın arka kısmını okudum adasım olduğundan ve oykusu dıkkatımı cektı aslında sımdıkı kıtabım bıtınce bu kıtabı okucam bende:))
    senı sevıyorum bılıosun dımı:))

    YanıtlaSil