3 Haziran 2013 Pazartesi

Bu Blogda Direniş Var!



Hayat normale dönene kadar...

15 yorum:

  1. direnisine bazilari gibi ortaligi yakip yikmasin umarim memleketi ic savasa sokmayin !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortalığı karıştırmaya çalışan, kışkırtan ile kendince protestosunu yapanı ayıramıyorsanız söylenecek ya da konuşacak bir durumumuz yok demektir!

      Sil
    2. ayiramiyorum malesef cunku ortaligi yakip yikan 3 5 kisi degil ne kadar protestocu varsa bir o kadar ortaligi yakip yikanda var provakatorler bazi protestoculari cok guzel galeyana getirdi ister protesto alanalrinda olsun ister sanal alemde olsun.

      Sil
    3. Provakatörlerin kim olduğu ve aslında provakatöre ihtiyaç duymadan zaten oraya olay çıkartmak için gelen bir kesimin var olduğunu siz de biliyorsunuz, ülkeyi bölmeye ve bu sakin eylemi cehenneme çevirenlerin de kimlerin piyonu olduğu belli. Unutmayın ki bugün başbakan ve hükümet tarafından bile kışkırtılmaya çalışılan bir toplum var, koyun gidi güdülmeye çalışan toplumda da bazılarının provakatörlerin oyununa gelmesi kadar normal bi durum yok herhalde.
      Siz neyi görmek isterseniz onu göreceksiniz zaten ben ne desem boş, lütfen bloğumu rahat bırakın, laf atmanın polemik yaratmaya çalışmanın alemi yok!

      Sil
    4. blogunu alip bi yerlere goturmuyorum merak eme blogumu rahat brakin demen cok sacma yorum yaptim dusuncemi soyledim sadece ama tabi karsi dusuncede olan kisilerin yorumuna azmedemiyorsan bende yorum yazmam

      cunku senin dedigin gibi neyi gormek istiyorsan onu goruyorsun hangi yorumu gormek istiyorsan o yorumdan rahatsizlik duymasin

      hadi eyvallah

      Sil
    5. Tek bir resim paylaşmışken hemen gelip altına iğneleyici yorum bırakmaktır bence hazmedememek! Bu resimleri bloglarda görmeyi hazmedemiyorsunuz belki de. Bloğumu hiç bir yere götüremezsiniz zaten merakta değilim bu konuda, ben neyi gördüğümü gayet iyi biliyorum rahatsız olduğum nokta ise normal yorum yazarmış gibi yapıp alttan alttan laf sokmaya çalışmanız. Niyetim kötü olsa bu yorumları hiç yayınlamam hatta sizle muhattap olmam, geçin bunları...

      Sil
    6. igneliyici yorum olarak gormen bence seni protestocudan cok farkli bisey yapiyor karsi gorusteki halkin dusuncesini kinayip ona karsi gelmek bi nevi sanalda ortaligi atese vermek

      ben resimleri bloglarda gormeyi degil ortaligi yakip yikanlari azmedemiyorum resimleri bloglarda gormeyi azmedemeseydim bu resimi buraya neden koydun yada buna benzeri bisey derdim ama ilk mesajimda ne dedim

      direnin ama bazilari gibi yakip yikmayin dedim bunu anlamamak istemiyorsan yapicak bisey yok

      Sil
    7. Beni daha ilk yorumunuzda yıkanlarla aynı kefeye soktunuz, okuyanlar ilk yorumunuzu bir daha okusun...
      Daha fazla yorum bırakmayın niyetinizin laf dalaşı olduğu belli,
      yayınlamayacağım!

      Sil
  2. Ortalığı karıştırmaya çalışan, kışkırtan ile kendince protestosunu yapanı ayıramıyorsanız söylenecek ya da konuşacak bir durumumuz yok demektir!

    Kesinlikle !!
    Ayıramıyor bazıları ve üç beş ağaç için ortaya çıktığımızı düşünüyorlar..
    Patladık en sonunda uyan ey halk..

    YanıtlaSil
  3. Günlerdir blogda paylaşım yapmaya gitmedi elim. Taki bu blogda direniş var fotografını görene kadar. Benim blogdada direniş var. Umarım bir çok blogger arkadaşımız etrafında olup bitenleri umursadıgını gösterir.

    YanıtlaSil
  4. DENİZİM !!! BENİM BLOGUMDA DA DİRENİŞ VAR ! ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ ALMASINLAR !

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle katılıyorum insan olmak düşünmek demek etrafında olup bitene duyarlı olmak demek bizde bloglarımızda ülkemizde olup bitenlere karşı duyarsız kalmamalıydık ki kalmadık :)
    evleniyorumm.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. haklı direnişe sonuna kadar destek..

    YanıtlaSil
  7. Sinefesto editör ve yazarlığımın üzerine bir kamu yoklaması yapıyorum. www.Sinefesto.com hakkında bir bilginiz var mı? Yoksa da siteye girip, olumlu-olumsuz görüşlerinizi blogunuzda veya özel olarak iletirseniz çok sevinirim. Dilerseniz sitenin sağ üst köşesinden üye olabilir, ilerde hediyelerimize de maruz kalabilirsiniz :)

    Teşekkürler.

    Ivır Zıvır Ensitüsü. >>hayalmeyal.buschra@gmail.com

    YanıtlaSil