24 Şubat 2012 Cuma

Addax Çılgınlığı

Evveeet daha önceki yazımda da bahsettiğim gibi Bursa'da Addax adındaki mağazada kendimi kaybetmiş bulunmaktayım :) Ne zaman Fomara tarafına gitsem otomatikman ayaklarım beni o tarafa götürüyor artık :) 3-4 kere mağazaya uğradım ve biri dışında da her seferinde bi torba ile çıktım mağazadan :) Bu arada artık alışveriş sitelerinde de çıkıyor kendileri :) 
İşte aldıklarım...
Not düşmek lazım burada çünkü resimler maalesef çok güzel değil. Mekandan ve de makinadan kaynaklanıyor, tabi benim çok yetenekli (!) olmamın da etkisi vardır :) En azından yarı-profosyonel bir makina bir sonraki hedefim :)
 Uzun olduğu için çok rahat tayt üstüne de olur dar kot üstüne de ayrıca dayanamayarak krem rengini de almış bulunmaktayım :)
 Arkasındaki fiyonk detaylar çok tatlı :) içine yüzücü modelli bir body ile çok şık olur düşüncesindeyim...
 Aşağıdaki ise hafif kayık yakalı şirin bir model...
Diğer aldıklarım ise bir sonraki yazıda :)

4 yorum:

  1. merhaba deniz hanım bir kaç aylık bursalı olduğum için internette aramalarıma rağmen addax bursanın adresini bulamadım tam olarak fomara meydanında mı bilgi verirseniz sevinirim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, aslında isimsiz yorumları pek yayınlamak istemiyorum çünkü hitap etmek zor oluyor :)
    Şu şekilde tarif edeyim; Fomara meydanından Altıparmak caddesine doğru giderken yolun sağ tarafında kalıyor. Şehabettin Paşa Camii ne gelmeden önce sağda kalıyor.

    YanıtlaSil
  3. vay vay vay Bursalı olmuş yer bile tarif ediyor( hemide Addax) Şehabettin Paşa Caminin adını ben bile bilmiyordum:))

    YanıtlaSil
  4. Bende kendimi alamıyorum :) Geçenlerde http://www.lovestil.com/marka/addax buradan aldım bende inanılmaz şeyler var ya.

    YanıtlaSil