17 Şubat 2012 Cuma

Kurtuluş Son Durak

Aslında film artık neredeyse vizyondan kalkacak ancak ben yeni yorumlayabiliyorum. Zaten vizyona girdikten çok sonra izleyebildim ve açıkçası ortalama bir film gibiydi. Tabi ki sinema eleştirmeni değilim hatta her hafta ya da en kötü iki haftada bir sinemaya gidecek kadar bağlı ve de bağımlı sinema izleyicisi ise hiç değilim. Ay yeri gelmişken nedenini de açıklayayım ki İstanbul'da bilet fiyatlarının almış başını gitmiş olması... Zaten 35 tl gibi bi tutarı gözden çıkarmak gerekiyor çünkü eşimle hafta içi işten geç çıktığı için sadece haftasonları fırsatımız oluyor. Genişlik ve yükselik itibariyle de normal türk insanı ebatlarından daha büyük olduğumuzdan Cinebonus Meydan bizim seçimimiz oluyor. Ay sinemadan önce bi kahve içelim yok karnım açıktı filmden önce bişeyler atıştıralım dediğimiz anda da o tutar 100 tl oluyor. Biz de beğendiğimiz ama sinemaya gitmeye değmez dediğimiz filmlerin DVD lerini alıyor ve evde izliyoruz. Biliyorum çoğunuz ama sinemada izlemenin keyfi başka diyorsunuz ama biz sadecde 100 tl vermeye değer filmler için böyle düşünüyoruz :) 

Amaaaa artık böyle düşünmeye gerek kalmadı çünkü Bursa'da yenilenmiş sinema salonları ve konsepti ile Zafer Plaza'nın salonlarında bilet fiyatı 7 tl :) Bundan sonra daha çok sinemaya gideceğimiz garanti :) (Öncelikli hedefimiz Fetih 1453) 

Geçelim filme... Belirttiğim üzere sinema eleştirmeni değilim sadece kendi görüşlerimi paylaşıyorum ki Demet Akbağ zaten benim için filme gidilmesi gereken bir artı oldu. Ancak filme çok belirgin sahneleri yok. Diğer oyuncular için de bu geçerli aslında. Öne çıkan Belçim Bilgin oluyor. Film akıcı ve sizi güldürmekte başarılı. Ancak sonunda hayal kırıklığına uğradım. Çok güzel bağlıyorlar ama sonu kopuk olmuş bence. Uzun lafın kısası filmin sonu beni tatmin etmedi sevgili dostlar. Bu film bence DVD alıp evde izlenmelik filmler katagorisinde :)

Halen izlemediyseniz sizin için fragmanını paylaşıyorum...
İYİ SEYİRLER...

2 yorum:

  1. Eğer bilet fiyatları 35 olmuşsa Fetih yalan olur, internete düşmesi beklenir. Ya da Balıkesir'e giderim =) Otobüs+Sinema bileti İstanbul'dakinden ucuza geliyor.

    YanıtlaSil
  2. Tek kişi değil de iki kişi yaklaşık 35 fln idi Cinebonus Meydan'da. Bursa'ya bekleriz :) Balıkesir'e kadar gitmene gerek yok :)

    YanıtlaSil