25 Ağustos 2011 Perşembe

Aylardan Ağustos, günlerden...



Bugün, yani 17 Ağustos…
Türkiye’ye hep kötü haberler taşıyan hep kötü olaylar yaşatan bir gün oldu…
1999’da meydana gelen depremle binlerce kişiyi toprağa verdik, bugün ise…

Bugün çeşitli gazetelerden haberi aldık ama televizyondan izlemeye bir türlü cesaret edemedim. Nerede, nasıl ve ne şekilde olduğu hiç önemli değil, sadece vatanına hizmet etme görevi olan 12 (umarım daha da artmaz) kuzuyu daha şehit verdik… Belki de etmelerine izin verdik. Kim olduğunu bile hatırlayamadığım bir ünlü meşhur sosyal paylaşım sitelerinden birine şunları yazmış; “Deprem bile bu kadar can almamıştı…” Evet belki de öyle. Yıllardan beri süre gelen ve son zamanlarda birden tekrar hortlayan bu PKK denen, siyasi uzantısı da BDP olarak bu kişilere izin verildi.

Ben tek suçlunun siyasiler olduğunu düşünmüyorum. Bugün Türkiye’de halen çözülemeyen bir PKK sorunu varsa bunun sebebi hem siyasetçiler,hem askerler hem de halkın kendisidir. Türkiye’nin üzerinde her zaman kirli emelleri olan dış faktörler de unutulmamalı tabi.

Biraz siyaset yapmış gibi oldum belki ama canım bugün hiç yazmak istemiyor aslında. Gözlerimi kapatıp yeniden açtığımda bitmiş olmasını dileyecek kadar da çocukça bir ruh hali içindeyim. Hepimiz bizi uyutanları desteklemeye, arka çıkmaya devam edelim…

01 Temmuz'dan bu yana çıkan çatışmalarda 45 asker şehit oldu…

İyi Uykular TÜRKİYE!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder