22 Kasım 2012 Perşembe

Oyun Odasını Hazırlayın!

xbox 

Xbox, çok yakında Türkçe olarak Türkiye’de satılmaya başlanacak. Hem de sadece önyüzde değil, tüm içerik, servis ve oyunların satın alınabildiği Xbox Mağaza’sında da Türkçe dil seçeneğini destekliyor. Benden söylemesi: Hemen küçük odanızın dekorasyonuna el atın ve şöyle afilli bir oyun odası tasarlayın.

Öncelikle güzel, orta boy bir LCD TV edinin. Çünkü Xbox 1080 p yani Full HD görüntü kalitesi desteği veriyor. Bu da oyunları daha gerçekçi oynamanızı sağlıyor.

Televizyonun karşısındaki koltuğu çok büyük seçmeyin. Xbox Kinect oynarken oldukça geniş bir alana ihtiyacınız olabilir. Sadece vücut hareketlerinizle oynama imkanı sunan bu teknoloji oldukça fazla efor sarf edeceksiniz.

Benden sevimli bir uyarı size: Evinizden hiç çıkmak istemeyeceksiniz...

Detaylı bilgi için; http://www.xbox.com.tr

Bir bumads advertorial içeriğidir.

5 yorum:

  1. Allah rızası için BU REKLAMLARI YAYINLAYINCA NOLUYOR BANA ANLATIRMISINIZ :) CAHİLLİK İŞTE

    YanıtlaSil
  2. Ben ve benim gibi bir çok blogger arkadaşım Hürriyet Yazarcafe yazarıdır. Yani bumerang sistemine kayıtlıyız. Sitenin trafiğine göre bazen bu tip reklam yazıları geliyor ve bunları belirli sürede onların istediği gibi blogunda yayınlarsan da bu dönemin sonunda gelen teklifteki parayı kazanmış oluyorsun. Eğer sen de bumerang a üye olursan bu vermiş olduğum kod ile birlikte hem sen hem de ben kazanmış oluyoruz. (Kodum T207A90F)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdi ben oraya üyeyimde bana yayınlamam için reklam gelmiyor ben o kısmını anlayaöadım denizcim kafanı şişiriyorum ama :/ yani yayınladımızda onlar görüyormu bunu

      Sil
    2. Reklam hemen gelmiyor aslında. Sitenin trafiği bu noktada çok önemli. Ben de bir süredir üye idim ama 2 ay sonra falan ilk teklifim gelmişti sanıyorum ki. Teklif gelince cep telefonuna ve mail adresine uyarı geliyor zaten. Teklifi onların istediği gibi yapıp yazıyı yayına aldıktan sonra kontrol ediyorlar ve yayınlama süreci ondan sonra başlıyor. Genelde 72 saat yayında kaldıktan sonra da teklifi tamamlamış oluyorsun ve teklifte belirtilen tutar kumbarana düşünüyor. 50 TL olunca hesabına para yatırıyorlar ki benim henüz 50 olmadı :)

      Sil
  3. http://bumhaber.hurriyet.com.tr/2012/08/bumerangdan-100-tl-kazan/

    Daha Detaylı bilgi için;
    http://www.yazarkafe.com/

    Bumerang, Hurriyet’in Web sitesi ve Blog sahiplerine yönelik bir hizmetidir. Bu hizmet üyesi sitelerin görünürlük, bilinirlik ve trafik olarak desteklenmesini hedefleyen bir network projesidir.

    Tamamen ücretsiz ve sadece bir kaç dakika süren üyelik işleminden sonra, kullanıcılar internette daha fazla kitleye sesini ulaştırma imkanını kazanacak, web sitelerini gerek ziyaretçi gerekse de gelir açısından yukarıya taşınacak bir fırsat platformuna katılmış olacaklardır.

    Bumerang sistemine katılabilmeniz için bir web sitesi, blog ya da forum sitesi sahibi olmanız gerektiğini tekrar hatırlatmak isteriz.

    YanıtlaSil